Hos SushiSushi kan der snart fejres syv års fødselsdag. I januar 2006 blev dørene slået op til den første SushiSushi restaurant Ved Stranden i Aalborg. Herefter fulgte hurtigt tre andre restauranter, så i dag tæller forretningen fire restauranter, og der er planer om yderligere to i 2013.

Tekst Maria Jakobsen & Foto Marie Knap

Det hele er gået meget stærkt for indehaverne Sinne og Peter Lagrolet. Det startede som en tilfældighed på en ferie, og i dag adskillige år og timer efter kan de se tilbage på mange travle, men spændende år. Det begyndte med fire ansatte, men i dag er det blevet til 30 medarbejdere, som fungerer i alle fire forretninger. Sinne og Peter er inde over alle aspekter af forretningen, Peter er manden bag kulissen, hvor Sinne er mere ansigtet udadtil.

Hos SushiSushi er der åbent 364 dage om året fra tidlig morgen til sent aften. Den eneste dag der er lukket er den 24. december, og her er det vigtigt for Sinne og Peter at prioritere noget tid med deres ansatte. Alle kokkene er uddannede Japanske sushikokke med 10-20 års erfaring. Sinne og Peter finder selv deres kokke, og har lige nu ansatte der er kommet hertil fra Bermuda, Dubai, Malta og Thailand. Juleaften bliver derfor tilbragt med de ansatte der har lyst, hvor Sinne forkæler dem med traditionel dansk julemad.

-Vi er som en lille familie, med et godt samarbejde og et tæt forhold til vores ansatte. Mange af dem har ingen familie i Danmark, så vi har en del at gøre med dem privat. Det er meget vigtigt for os, at de falder til her i Danmark og er glade for at være her, fortæller Sinne med et smil. Vi er meget privilegerede med mange gode medarbejdere, og utroligt dygtige kokke. Det fungerer rigtig godt, at alle vores ansatte er i alle fire forretninger, så de er godt inde i vores koncepter, og menukort og på den måde forstår, at tilbyde vores kunder den bedste service.

Nye lækre omgivelser

I den nye store restaurant på Strandvejen i Aalborg er der mulighed for at huse mange flere gæster. Restauranten bliver også lejet ud til selskaber, og de får allerede nu bookinger ind på konfirmationer til næste år. Derudover er der i restauranten en skøn lounge med plads til 10 mennesker, som er oplagt at bruge til for eksempel en surprise fødselsdag, eller mindre selskaber, som måske ønsker lidt mere privatliv. Et andet nyt tiltag i den nye restaurant er, at der er DJ på i weekenderne, hvor man kan sidde og nyde en japansk cocktail samtidig med at man nyder den gode musik. Derudover har Sinne og Peter valgt at fokusere mere på gode vine i den nye restaurant.

-Det med vine er et helt nyt område for os, og det har været rigtig spændende at komme ind i. Det er vigtigt for os, at det er rigtig gode vine til rimelige priser, hvor alle kan være med. Vi har valgt en lidt mindre, men meget kvalitetsbevidst lokal vinleverandør, Valentin Vin fra Nørresundby, fortæller Sinne.

I restauranten tilbydes der nu også japansk brunch, som et nyt populært og sundere alternativ, som serveres hver eneste dag fra kl.11.30-15.30.

Kvaliteten i højsæde

Hos SushiSushi er der selvfølgelig også mulighed for Take-Away, det kan bestilles fra vores hjemmeside eller via iPhone App og hentes stadig fra vores “gamle” adresse, Ved Stranden 11. Derudover er de utrolig aktive på facebook, hvor man som fan af deres side får forskellige specielle tilbud, og altid kan være opdateret på hvad der sker.

I forretningerne er der et utrolig bredt menukort, lige fra Japansk brunch og forretter, til sticks med oksemørbrad og kylling, makiruller med kød og grøntsager, til et lille udvalg af desserter. Hos SushiSushi er der derfor noget for enhver smag, med et menukort der jævnligt bliver udviklet.

Udover travlheden i restauranterne har SushiSushi også startet deres eget vandprojekt, SushiSushi ThirstAid, hvor de sørger for over to millioner liter rent drikkevand årligt til Afrika. I forbindelse med projektet har de fået lavet egne vandflasker til deres take-away, hvor alt overskud af vandsalg går til drikkevandsprojektet i Afrika.

-Vi ville rigtig gerne gå ind i noget velgørenhed og give noget til andre, og at det blev vand er ingen tilfældighed forklarer Sinne. Vi sælger så meget vand i restauranterne og bruger utrolig meget vand til tilberedning, så vi mente det ville være nærliggende, at kunne tilbyde andre mennesker rent vand.

Hos SushiSushi er kvalitet i højsædet. Det er vigtigt at der altid bliver brugt de rigtige råvarer i den bedste kvalitet. Derfor er alt fisk bæredygtig certificeret eller opdrættet.

-Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og selvfølgelig skal råvarerne bare være 100 procent i orden, slutter Sinne.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.