VorFrueKirke

Vi er godt på vej mod påske, hvor der venter store oplevelser ud over påskefrokoster. Påsken er kirkeårets største højtid, og Skærtorsdag i Vor Frue kirke bliver i verdensklasse! 

Påskeugen indledes palmesøndag, og fortsætter skærtorsdag, langfredag, påskedag og 2. påskedag, hver dag med gudstjenester, der genkalder påskens drama. Skærtorsdag fejrer vi indstiftelsen af nadveren med en stemningsfuld gudstjeneste i Vor Frue kirke kl. 19.

Vintjener på Restaurant Fusion, Thomas Lysgaard, prædiker. Thomas er en fuldstændig forrygende vintjener. Han har flere gange været danmarksmester, og er lige nu indstillet som årets sommelier af Den Danske Spiseguide. Thomas vil øse ud af sin enorme viden om vin, livet og kærlighed. Det vil han gøre dels i prædikenen og dels i kirkens caféhjørne, hvor vi slutter af med at dele vin, brød ost.

Musikken er lagt i hænderne på Flemming Drejsig, tidligere domorganist ved Vor Frue kirke i København, nu organist ved Vor Frue kirke i Aalborg. I dagens anledning har han inviteret den internationalt anerkendte cellist Gert von Bülow med.

Sognepræsten, Grethe Holmriis, medvirker som liturg ved (leder af) gudstjenesten.

Det er gratis at deltage og oplevelsen varer 1 time til halvanden.

Thomas Lysgaard
Thomas Lysgaard.

Comments are closed.