Skal du på studietur? Skal du være med til at planlægge den? Er du i tvivl om, hvor du skal starte? I så fald kan du med fordel læse med her. Her på siden får du nemlig nogle super gode råd i forhold til at planlægge en god og mindeværdig studietur.

Find et rejsebureau som har specialiseret sig i grupperejser

Appetize rejse billedeDet er en uhyre god ide at finde et rejsebureau som har specialiseret sig i grupperejser. På den måde kommer du i dialog med et bureau som lige præcis ved, hvad der skal til for at give dig og din klasse en kanon god studietur.

AlfaTravel er værd at se nærmere på
Et bureau som er værd at se nærmere på, det er AlfaTravel. AlfaTravel er nemlig specialister, når det gælder grupperejser herunder studieture. Derfor kan du med fordel tage kontakt til dem, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan de kan give dig og din klasse en oplevelse for livet.
Læs mere om AlfaTravel her.

Find inspiration og viden om destinationen inden afrejsen

Det er altid godt at vide lidt om den destination I skal besøge, inden I tager af sted. På den måde bliver det meget sjovere at bevæge sig rundt i landet eller byen, hvis du for eksempel kan fortælle lidt om de forskellige seværdigheder.
Derudover kan det også være ganske smart at sætte sig lidt ind i kulturen i det land I skal besøge. Der kan nemlig være nogle kulturelle forskelle, der er gode at kende til med henblik på at på undgå at lave dumme fejl. Hvis du for eksempel skal til Kina, så er der et væld af kulturelle forskelle som er vigtige at kende til.
http://udiverden.dk/ kan du finde en masse nyttig viden om mange forskellige destinationer. Der findes ikke noget bedre end at vide lidt om pågældende land/by, inden du letter med flyet.

Pas på ikke at planlægge for meget

Mange mener, at en god studietur bærer præg af en vanvittig god planlægning, hvor alt er timet og tilrettelagt. Det er dog langt fra tilfældet. Som planlægger skal du passe på ikke at planlægge for meget. Forsøg i stedet at have én stor ting til hver dag som I skal se eller opleve. På den måde slipper I for at få stress. Derudover nyder I også meget mere den ene ting som I har planlagt.

Comments are closed.