appetize - mobil 2 okt 2015

Er du i tvivl om de mange frynsegoder, du kan få ud af en smartphone? Man kan meget mere med en smartphone end hvad mange lige går og tror. I denne artikel kan du læse om og blive klogere på nogle af de funktioner en smartfon besidder. Så hvis du endnu ikke har en smartphone, så vil du helt sikkert blive interesseret i en, efter du har læst artiklen. Du kan blandt andet finde din nye smartphone her.

Du kan bruge en smartphone som husnøgle

Ja du læste rigtigt. Du kan med en smartphone bruge den som husnøgle til hjemmet. Det vil sige, at du kan vinke farvel til den traditionelle nøgle samt frygten for at miste den, og i stedet sige goddag til din smartphone som nøgle. En række udvalgte låsesystemer kan nemlig integreres på din smartphone. På den må kan du lave din egne personlige koder, se hvem der har adgang til dit hus samt generelt øge sikkerheden i din bolig. Det fungerer lidt på samme måde, som når et hotel udsteder et digitalt nøglekort til et værelse. Rigtig smart hvis enten altid mister din nøgle eller går meget op i boligsikring.

Få smartphone til at fungere som fjernbetjening til tv’et

Det kan nu være slut med at lede efter fjernbetjeningen, der er smuttet ned mellem sofapuderne, røget ned under sofaen eller rullet sammen i tæppet. Du kan nemlig sætte din smartphone op til at virke som en fjernbetjening til dit tv, så kan du både skifte kanal, skue og ned for lyd- og lysstyrke, søge på YouTube og meget mere. Du kan bare søge op google efter ”brug mobil som fjernbetjening”, og så kommer der flere forskellige guides frem.

Du kan sende dit GPS-signal til andre

Med den gratis smarte app Glympse kan du sende dit GPS-signal direkte til andre. På et kort kan modtageren se, hvor du befinder dig, samt hvor hurtigt du bevæger dig. Og du bestemmer selv hvor længe, de har adgang til din position. Det er en super smart app, hvis du gerne vil vise en person, hvor du er og/eller hvor lang tid det tager dig at komme hen til et bestemt punkt. Denne app kan også bruges som en ekstra sikkerhed, hvis du er på vej hjem fra byen og gerne vil have, at der er nogen, som kan følge med i, hvor langt du er nået.

Tip: Hvis du elsker rabatter og fordele, så bør du vælge Zenji mobilabonnement

En smartphone og dens mange funktioner kan selvfølgelig ikke fungere uden et godt abonnement. Her kan du med fordel vælge det nye Zenji. Zenji er et selskab, der især er kendt for deres utrolig mange rabatter og fordele til dig som kunde. Du kan læse mere om Zenji her.

 

Comments are closed.