Tag med på en rejse ind i den dementes indre kaos i forestillingen Med sne – baseret på virkelige begivenheder

Oplev blandt andre Henning Jensen og Kirsten Olesen i denne ærlige forestilling, som giver publikum et indblik i, hvordan det er at være tæt på et menneske, der smuldrer mellem hænderne på en. Om hvordan demens degenerere hjernen, og hvor stor indflydelse sygdommen har på de pårørende. For hvad sker der i en familie, når børnene bliver de voksne, og de voksne bliver til børn?

Det skrev pressen om Med sne

Børsen: “For pokker hvor er det seværdigt”.

Jyllands-Posten: ”Stærk og rørende

Weekendavisen: ”Et portræt, man ikke lige ryster af sig”.

Med sne er baseret på instruktør Thomas Bendixens egne oplevelser som pårørende. Hans far lider af fremskreden demens, som har gjort, at han hverken genkender noget eller nogen. Det er denne situation, der beskrives indgående i forestillingen med Henning Jensen i hovedrollen som faren, Kirsten Olesen som lægen og Peter Christoffersen og Maria Rossing i rollerne som børnene. For hvordan forholder man sig til demens? Hvad er tegnene? Hvad gør man, når det er en realitet? Og er det okay at ønske, at ens kære får fred, når de ikke længere ved, hvor og hvem de er?

Med sne skildrer, hvad der sker, når en familie rammes af sygdommens kaos. Det er både rørende og grusomt – en historie, som bliver siddende i kroppen lang tid efter sidste scenelys er slukket.

Med sne er på Danmarksturné i følgende byer i perioden 6. november til 9. december 2017.

Holbæk, Albertslund, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Ballerup, Hørsholm, Sønderborg, Esbjerg, Holstebro, Vejle, Viborg, Hjørring, Herning, Randers, Roskilde, Slagelse, Næstved, St. Heddinge og Vordingborg.

Se alle datoer og spillesteder her

Comments are closed.