I en selskabsmeddelelse mandag oplyser håndboldklubben Viborg HK, at deres direktør Jan Buhr har valgt at sige sin stilling i klubben op med udgangen af oktober. Jan Buhr overtog i september sidste år stolen fra Peter Cassøe, og han har derfor blot et år som direktør i Viborg på bagen. Før dette år var han imidlertid knyttet til klubben som sælger og salgschef, og han betegner selv de mange år i Viborg som “fantastiske og overordentligt spændende”. Ofte er det nyheder om spillere og trænere, som skifter klubber, der fylder mest i dansk håndbold. På bet365 kan du løbende blive opdateret med nyheder fra håndboldverden, og det gælder både direktør-, træner- og spillerskifte, som nøje følges, så du har det bedste udgangspunkt for at placere dine væddemål hos denne bookmaker.

Kilde: TAKE ONE photo -
Kilde: TAKE ONE photo –

Jobbet blev til en livsstil og en livsstilssygdom

Selvom Jan Buhr oplyser, at han ikke har fortrudt, at han takkede ja til direktørjobbet, så tilføjer han, at jobbet blev til en livsstil og til sidst en livsstilssygdom for ham. Hermed mener han, at klubben optagog stort set alt hans tankevirksomhed, hvilket han ikke ønskede at byde sig selv, familie eller venner. Hvad fremtiden skal byde på er endnu ikke afklaret, men Jan Buhr ser frem til nye udfordringer, hvad end de måtte være.

Bestyrelsesformand i Viborg HK, Ove Kloch, takkede Jan Buhr for sit arbejde med klubben, men kan naturligvis kun beklage opsigelsen. Ove Kloch anerkender også, at opgaven blev noget andet, end både han, resten af bestyrelsen og Jan Buhr havde forestillet sig. Klubben er nu gået i gang med ansættelsesprocessen for at finde en ny administrerende direktør, der vil passe til klubben. Sidste vinter var Viborg i et noget uventet økonomisk stormvejr, og konkurs var en risiko, der blev talt åbenlyst om.

Den nye sæson er gået i gang igen

Sidste sæson blev Viborg HK på trods af de økonomiske udfordringer mestre i kvindehåndbold for fjortende gang. Den nye sæson er netop gået i gang, hvor Viborg til fuld tilfredsstillelse fik en sikker sejr i håndboldligaen. Dermed fortsætter Viborg, hvor sidste sæson sluttede. Christian Dalmose og hans håndboldpiger havde i sæsonpremieren tirsdag i Viborg Stadionhal besøg af HC Odense, der sidste år sluttede som nr. 6. Sejrscifrene kom til at lyde på 26-22. Halvlegsstillingen var 15-12, og i anden halvleg udbyggede Viborg føringen til ikke mindre end 23-15. Odense kom dog tilbage i kampen, som man også kan se på slutcifrene, men resultatet og sejren var der aldrig rigtig usikkerhed om.

På trods af at der som følge af de økonomiske problemer i vinteren er skåret helt ind til benet, hvad angår omkostninger, så kan klubben stadig mestre 7 håndboldpiger i international topklasse. Men det har betydet, at bredden på truppen er blevet mindre. Klubben kan således være med helt fremme, når truppen er skadesfri. Men kommer der først skader, kan det blive sværere for klubben at følge med i toppen. Det bliver naturligvis spændende at se, hvordan håndboldligaen kommer til at forme sig i år, og vi følger spændte med i udviklingen.

Comments are closed.