Aalborg Håndbold_logo_www_400pxNikolaj Jacobsen gjorde Aalborg til danske mestre i sidste sæson, og i denne sæson har de fået en rigtig god start på Champions League.

Hvis du spiller på håndbold, giver det 4.50, hvis Rhein Neckar Löwen bliver tyske mestre. Tyskerne skal have ny træner i næste sæson, når Gudmundur Gudmundsson bliver dansk landstræner, og nu bliver Jacobsen sat i forbindelse med jobbet.

– Rhein-Neckar er en spændende klub, og jeg har da klart en ambition om at komme til at træne et hold i Bundesligaen. Men lige nu er jeg i Aalborg Håndbold, og det er det eneste, jeg vil forholde mig til, siger Jakobsen.
Jan Larsen, der er direktør i Aalborg, har ikke hørt noget fra den tyske klub, men han slår fast, at han ikke er overrasket over, at større klubber viser interesse for træneren.

– Han er en fremragende træner. Men jeg er ikke vidende om tyskernes interesse. Det kommer dog ikke bag på mig. Nikolaj har potentialet til at træne de allerbedste hold, siger direktøren.

Hvis du spiller på håndboldkampe, så er der mange spændende muligheder for håndboldbetting hos bet365.

Comments are closed.