Mineral-makeup

Der findes nu til dags rigtig mange producenter af makeup og det kan nemt gå hen og blive et gedemarked, når man skal ud og vælge sin makeup. Hvilket mærke skal det være fra? Hvad er godt for din hud? Der er mange spørgsmål og man vælger typisk den makeup og det mærke som man plejer. Mineral makeup er de seneste år kommet mere og mere frem og vi vil derfor kigge nærmere på, hvorfor man skal vælge mineral makeup.

Hvad er mineral makeup?
Mineral makeup består af naturlige mineraler og pigmenter. Når du påfører mineral makeuppen på din hud, bliver den varmet op og bliver blød og cremet. Mineral makeuppen søger for at dine porer ikke stopper til og hjælper på irritabel hud. Når du bruger makeuppen bliver der skabt et filter, så din hud kan ånde.

Hvorfor mineral makeup?
Der er utrolig mange fordele ved at bruge mineral makeup. Mineral makeuppen har en særdeles god holdbarhed og kan holde hele dagen. Tilmed er den vandafvisende, så du kan sagtens gå ude i regnvejret uden det påvirker makeuppen. Hvis du døjer med allergi og har erfaring med, at du ikke kan tåle makeup produkter, så kan du helt sikkert tåle en god mineral makeup, da der er en minimal risiko for allergi når du bruger makeuppen. Mineral makeuppen hjælper med at lindre og berolige din hud og lover komplet dækning af acne, rosacea og rødme. Hvis du tilmed tænker på miljøskaderne ved brug af makeup, er mineral makeuppen lige noget for dig, da det beskytter mod forurening, da der bliver brugt 100 % naturlige ingredienser og er fri for fyldstoffer.

Hvor kan jeg købe mineral makeup?
Man kan efterhånden købe mineral makeup i mange butikker og på mange webshops. Du kan se et stort udvalg af mineral makeup her, hvor du kan få mineral makeup og med en god vejledning samme tid. Hos Beauty akademiet kan du få lige den mineral makeup som du har brug for, de har nemlig et rigtig stort udvalg og er specialister indenfor området.

 

 

 

Comments are closed.