aab-logoDet går rigtig godt for AaB i Superligaen. Nordjyderne ligger i øjeblikket på en andenplads i tabellen med 18 point og fik en storslået 3-1 sejr over Viborg sidste weekend, hvor de var altdominerende fra kampstart til kampslut.

I den kommende weekend skal AaB møde FCK, som har fået en knap så god start på Superliga sæsonen 2013/14. De københavnske løver ligger i øjeblikket på en 8. plads i tabellen med 13 point, men de har stadig en fordel mod aalborgenserne søndag den 20. oktober, idet kampen spilles på hjemmebane i Parken. I øjeblikket giver det fx bare odds 1.72, hvis man spiller på at FCK vinder kampen, hvorimod en sejr til AaB giver 4.75.

Men spørger man AaB træner Kent Nielsen er han overbevist om, at hans hold kommer til at udgøre en stor trussel mod FCK, idet han og resten af truppen har sat en helt ny standard for sig selv. Nielsen tager specielt udgangspunkt i holdets seneste kamp mod Viborg.

”Vi ved godt, at vi toppræsterede. Vi har set en ny standard for os selv. Både offensivt og teknisk. Men vi spillede også med stor koncentration (mod Viborg, red.),” lyder det fra Kent Nielsen ifølge JP Sport.

”Vi havde mange folk foran bolden, men det lykkedes for os, og det var nøglen. Men at gøre det én gang er ikke kunsten. Kunsten er at blive ved med at gøre det. Men vi har sat en ny standard for os selv i dag,” tilføjer AaB træneren.

Hvis du tror at kampen mellem FCK og AaB på søndag ender uafgjort, giver det odds 3.60 hos bet365. Du kan få flere odds forslag og høre live fodbold kommentar her.

Comments are closed.