superliga-logo-blackDer er ikke mere end et par uger til, at Superligaen starter igen, og allerede nu kan du finde en masse spændende Superliga betting her.

Kim Aabech havde kontraktudløb hos Lyngby, der dog gerne ville beholde ham, men det kommer ikke til at ske, da han har fundet en ny klub.

Han skifter til FC Nordsjælland, der blev nummer to i Superligaen i sidste sæson, og træner Kasper Hjulmand glæder sig over, at han har fået en ny angriber i truppen.

”Jeg tror at Kim har lært en masse de seneste år. Han stiftede bekendtskab med professionel fodbold i en sen alder, og derfor tror jeg, at han har sine bedste fodbold-år foran sig,” siger Hjulmand.

”Han kommer ind på et stærkt hold med en utrolig stærk kultur, som jeg tror, vil gøre Kim godt, så han med sine store fodboldmæssige kvaliteter kan hjælpe holdet frem mod gode resultater. Kim er en anderledes type fodboldspiller, i forhold til det vi råder over i forvejen, og derfor er det et fantastisk supplement til truppen,” slutter træneren.

Aabech har underskrevet en to-årig kontrakt med FC Nordsjælland, og han kommer til at spille med nummer ni.

Du kan selvfølgelig spille på kampene fra Superligaen, hvis du spiller på fodbold online her.

Comments are closed.