have

Nu varer det ikke længe før sommeren er over os. I den forbindelse er det oplagt at komme en tur i haven og få gjort den mere hyggelig og indbydende. I dette indlæg ser vi nærmere på, hvordan du ganske enkelt får skabt dig en super hyggelig have, der er yderst komfortabel at opholde sig i.

 

Udendørslamper gør haven hyggelig og indbydende

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at tage et kig i en have, der er oplyst af små søde udendørslamper. En have med belysning er uden tvivl med til at skabe ekstra hygge og komfort.

Den helt store fordel ved udendørslamper er, at du kan få nogle modeller, der ikke behøver at være koblet til strømmen. De kan nemlig forsyne sig selv med strøm i form af et lille solcellepanel, der typisk sidder ovenpå lampen.

Se et stort udvalg af udendørslamper hos Bilka.dk

 

Køb lækkert interiør til terrassen

Hvis du er så heldig at have en terrasse, så er det oplagt at udstyre den med noget lækkert interiør, hvis du ikke allerede har gjort det. Eksempler på interiør til terrassen kan for eksempel være en lækker lænestol, solseng, flotte skulpturer, planter og lignende.

Find en masse lækkert til terrassen hos Heymay.dk.

 

Krukker med planter er en sikker vinder

Hvis du gerne vil have en mere hyggelig have, så er det en rigtig god ide at udstyre den med krukker med dertilhørende planter. Hvis du har en stor have, så kan du med fordel overveje at købe en stor ”roma”-krukke.

Udover krukker, så er små buske og træer i haven også med til at skabe ekstra hygge og komfort. I den forbindelse er det en god ide at tage en tur til planteskolen med henblik på at få en masse gode ideer til haven samt finde et par smukke blomster og planter til dine havebede.

 

Dette er en advertorial

Comments are closed.