Kunne du tænke dig at udforske noget lidt anderledes terræn med dit segboard, så kan du købe de nye, fede bigwheels, der kan tage dig igennem det meste.

Hos Funboards finder du et stort udvalg af originale Bigwheel-modeller i unikke designs. Disse modeller er lavet til dig, der ikke vil føle sig begrænset til, kun at kunne køre på et område, men derimod vil have mulighed for at køre alle steder. Disse Bigwheel-modeller er nemlig med 10” oppustelige og solide gummidæk, der gør, at de både kan køre på grusveje, på græs samt meget mere. Ligeledes er de også lavet med et kraftigt gummimønster, hvilket er en af grundende til, at de er så kraftige.

Hos Funboards er det vigtigt at sælge boards af højeste og bedste kvalitet, og så er det selvfølgelig også meget vigtigt, at de alle er helt brandsikre ved hjælp af de temperatursikrede batterier, har de rigtige certifikater og testkørte, sådan at de er helt sikre at køre på.

Funboards har et stort udvalg af forskellige modeller, sådan at du kan finde lige præcis det boards, der passer til dig og dit behov. Find flere modeller på Funbords.dk.

Comments are closed.