Appetize1 - tynd hår

Er du ved at være træt af det tynde hår og ønsker mere kraftigt hår, så skal du læse med i denne artikel. Faktisk er der mange årsager til tyndt hår, men den gode nyhed er, at der er nogle måder at løse det på.

Alle taber hver dag hår. Dette kan ske i badet, når du tørrer dit hår, når du børster håret eller på helt andre tidspunkter. Det er faktisk helt normalt, at man taber hår hver dag. I gennemsnit mister vi 40 til 100 stykker hår om dagen.

Hvis du lider af kraftigt hårtab kan der være tegn på mere alvorlig medicinsk tilstand og du skal dermed søge læge, som kan sende dig videre til en hudlæge. Ved almindeligt hårtab er der dog nogle ting du selv kan gøre, for at undgå hårtabet og få mere fyldigt og kraftigt hår.

Undgå de lange varme bade

Hvis du ønsker et kraftigt hår skal du undgå de lange varme bade. Hvis du tager dampende, varme bade sker der det, at du dehydrer dit hår. Du vasker de beskyttende olier ud af håret og dermed kommer din fedtproduktion i hovedbunden på overarbejde. Det er dermed også vigtigt, at du ikke vasker dit hår med shampoo hver dag, men begrænser dig til 1-2 gange i ugen.

Undgå påføring af varme artikler på håret

Det er meget hårdt for håret når du føntørrer det, bruger fladjern eller krøljern. Varmen fra disse artikler kan simpelthen skade håret, hvilket slider rigtig meget og til sidst falder det af. Det er derfor vigtigt, at du så vidt det er muligt undgår disse varme artikler. Lad i stedet håret lufttørre, så du undgår, at påføre direkte varme på det.

Undgå kraftige stylingprodukter

Hårlak, voks og gele der holder på dit hår hele dagen indeholder meget alkohol, som gør håret skrøbeligt og kan faktisk forårsage hårtab, når du børster det. Hvis du ikke kan undgå stylingprodukterne, så skal du vælge nogle produkter der er bløde mod håret, men som stadig kan give dig det hold, som du ønsker.

Spis dig til sundt og kraftigt hår

Den sidste og meget vigtige faktor der gør, at dit hår er tyndt og slidt, kan være fordi du ikke spiser sundt og nærende. Hvis du ikke får de rigtige vitaminer, så reagere håret på dette ved at tynde ud. Spis derfor en nærende og sund kost og dyrk samtidig motion.

Comments are closed.