Det er kun nogle uger siden, at den nye Honda CR-V blev introduceret på det danske bilmarked og indtog landets 23 Honda forhandlere. CR-V modellen har været en international anerkendt SUV bil siden midten af 1990’erne og har solgt mere end 5 millioner eksemplarer verden over. Med den nye og forbedrede model håber den japanske bilproducent kun på, at salget vil stige yderligere.

Selvom de fleste lige nu går igennem en svær tid, set med de finansielle briller, og derfor ikke vover at investere i et nyt køretøj, er der alligevel også nogle heldige mennesker, som har råd nok til at tage springet. Og for dem, der tænker på at købe eller lease en rummelig bil med smart automatik, tilpas antal hestekræfter og flot design, er den nye CR-V en fantastisk mulighed.

Den nyeste CR-V model, som tilhører bilens fjerde generation, har nemlig fået gode anmeldelser på diverse danske motorhjemmesider, og især er der blevet lagt mærke til, hvor lidt bilen støjer i forhold til at det er en SUV’er. Derudover er det også tydeligt at se, at bilens udvendige design har fået et væsentligt facelift – for eksempel er der kommet en fed grill på bilens front, samt kofanger og forlygter er blevet sænket i forhold til forrige CR-V model.

Den nye CR-V model er også blevet forbedret i økonomisk forstand, ifølge Honda med hele 12 procent. Den nye model kører nemlig 13.4 kilometer per liter benzin, og selvom det ikke er alverdens i forhold til Hondas søstermodeller, er det alligevel en forbedring. Derudover er modellen udstyret med Eco Assist og ECON funktioner som også kan findes ved Civic modellen. Disse funktioner hjælper chaufføren med at køre så brændstofeffektivt som muligt – trykker man på ECON indstillingen, stiller motoren og andre funktioner om til superøkonomi.

Selvom CR-V modellen stadigvæk ikke er blevet produceret som en Honda hybrid bil, så er det tydeligt at se, at CR-Ven konstant bliver forbedret, når det kommer til miljøvenligheden, for eksempel i kraft af, at den nyeste model har fået ny motor, nemlig benzinvarianten 2,0 i-VTEC og dieselmotoren 2,2 i-DTEC, som begge udleder mindre CO2 end de tidligere.

Sidst men ikke mindst har den nye CR-V 2012 fået forbedret sikkerheden yderligere med adskillige teknologiske sikkerhedssystemer og airbags til højre og venstre, derfor ville den nye model være oplagt især for kernefamilien, også på grund af rummeligheden. Og så er prisen slet ikke så ringe endda, faktisk er prisen blevet sænket betydeligt i forhold til forgængeren, som kostede ca. 410.000 kr., hvorimod den nye CR-V model kan fås fra blot 309.000 og opefter.

 

Comments are closed.