8054693129_8d2ec43579_z
Caroline Wozniacki var utvivlsomt blandt de største sportsberømtheder i dette års New York City Marathon, hvor hun sammen med 50.000 andre løb de lige knap 42 kilometer, som maratonløbere nu engang tilbagelægger, når de stiller op til det frygtede løb. Men Ebola frygten høstede desværre også en del overskrifter før og efter søndagens løb. Løbet blev gennemført på en ret kold dag, men heldigvis var der også masser af solskin og dog også noget tåge.

Inden løbet blev Wozniacki interviewet, hvor hun oplyste, at hun var en anelse nervøs for løbet. Hun har ikke tidligere løbet så langt og forudså en utrolig oplevelse. Som de fleste andre elsker hun New York, og New York City Marathon havde altid været på hendes to-do-liste. Så selvfølgelig var hun lidt nervøs og bange for, at det ikke ville blive til meget søvn inden.

Wozniacki, der også har kaldenavnet miss sunshine, havde heldigvis trænet meget op til distanceløbet, hvilket jo naturligvis har været nødvendigt for at kunne gennemføre så langt et løb, som et maraton jo er. Som om hendes evner på banen ikke var nok. Men kravene til at gennemføre 42 km er bare anderledes end sprint og den slags løb, som Wozniacki for tiden viser som en af verdens bedste tennisspillere. Maratontræningen kunne dog godt se ud til også at have hjulpet på tennisspillet, hvor det ser ud som, at hun har fået større udholdenhed. De største tennisturneringer er slut for i år, men der er stadig tenniskampe, som du kan spille på på bet365. På siden kan du også altid finde de seneste nyheder om tennis og andre sportsbegivenheder.

Selv om Ebola er noget helt andet, så er det klart, at det er noget, der bliver overvejet i disse tider, når man samler mange mennesker fra mange forskellige steder i verden. Rent praktisk har det holdt nogle løbere fra at deltage, eksempelvis en løber som Idrissa Kargbo, der deltog sidste år, men som er isoleret i Sierra Leone. Faktisk var 40 procent af de deltagende løbere fra lande uden for USA, men ingen af ​​dem var naturligvis fra Liberia, Sierra Leone eller Guinea, hvor der er indført karantæne for at kontrollere smittefaren for denne frygtelige sygdom.

Men for ikke at lade sygdommen få alt fokus, kan vi også nævne, at der var mange andre berømtheder repræsenteret i søndagens maraton løb, New York City Marathon. NBA-kommissær Adam Silver var blandt 24 basketball repræsentanter, der stillede op som et hold, der delte maratonet mellem dem. Holdet bestod herudover af Chris Mullins, Nate “Tiny” Archibald, Darryl Dawkins og Sam Perkins.

Tiki Barber, den tidligere NFL running back, deltog ligesom skuespilleren Teri Hatcher for CC Sabathia’s PitCCh I Foundation. Herudover deltog andre kendte løbere, der tidligere har vundet Boston Marathon og New York City Marathon, nemlig Meb Keflezighi og Geoffrey Mutai fra Kenya, der har løbet fantastiske tider tidligere.

NYC Marathon er for øvrigt blevet løbet tilbage siden 1970, bortset fra i 2012 som følge af orkanen Sandy, der havde hærget i byen.

Comments are closed.