Badehotellets egen Molly Andersen, også kendt som Bodil Jørgensen har mange forslag til hvad der skal ske med Molly. Afslutningen på fjerde sæson af Badehotellet kom, men allerede nu kan TV2 meddele at der kommer en femte sæson af hitserien. Både seerne glæder sig og det gør Bodil Jørgensen helt klart også.

Bodil Jørgensen fortæller ”Det kan ikke stoppe nu. Der er mange historier, der stadig skal foldes ud” via Billedbladet.

Badehotellet har haft glæde af Bodil Jørgensen siden første sæson, hvor hendes karakter Molly Andersen ejer Andersens Hotel, hvor mange af Badehotellets handlinger sker.

Molly Andersens kærlighedsliv har været vildt, og ifølge Bodil Jørgensen så kan forholdet mellem Fies far Peter Andreas Kjær og Molly godt udvikle sig

”Molly har fundet kærligheden, men jeg tror, at næste skridt er, at hun skal giftes” fortæller Bodil Jørgensen via Billedbladet.

Det er et af de mange forslag hun har til Mollys historier i næste sæson, og det er hendes egne gætterier, da hun ved det helt samme som seerne gør i forhold til næste sæson.

Her fortæller Bodil Jørgensen videre ”Molly vil sikkert hjælpe Ane. Molly har haft et langt liv uden Morten, som har været et tab. Men hvis nu Morten og Fie finder sammen, så lindrer det smerten. Og så tror jeg også, at Molly kommer til at tage sig af Fies lillesøster Anes baby” via Billedbladet.

Comments are closed.