APPETIZE har testet et spejlreflekskamera med et ikke helt almindeligt objektiv fra Canon, samt en kamerarem og en multioplader.

Med dette udstyr er man godt gearet til at tage flotte billeder. Kameraet er til den engagerede fotograf, som gerne ville tage skridtet videre fra de billigste amatør-spejlreflekskameraer til high end luksus kram. Objektivet er det store spring op i den professionelle L-serie.

Samtlige produkter forhandles i fotobutikken Click på Boulevarden, som ligeledes har udlånt følgende prudukter til APPETIZE testen.

Perfekt til action, sport og fart
Canon EOS 7D er et brugervenligt spejlreflekskamera på 18 megapixel, der hører hjemme i de professionelles rækker – og så er det til at betale! Kameraet kan skyde med 8 billeder pr. sekund, har en hurtig autofokus på sine 19 autofokuspunkter og optager HD-video i superflot kvalitet – naturligvis op til 1080p

.

Skarpe billeder i lav belysning
Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM er et topprofessionelt zoom-objektiv, der er medlem af den berømte røde L-serie. Det resulterer i enestående optik og en robust konstruktion med vandtætte forseglinger, der holder til støv og det danske vejr. Objektivet har hurtig fokusering og er total lydløst. Objektivet har en ultra-vidvinkel, med en fantastisk ydeevne i hele zoom-området, med en konstant blænde på f/2.8. Det er ideelt til fotografen, som elsker en lækker blænde og vil have muligheden for at fotografere i lav belysning.

 

Hav altid dit kamera klar ved hoften
RS-5 R-Strap fra BlackRapid er en tro følgesvend til pressefotografen, som kræver lidt ekstra plads. Stroppen bæres diagonalt henover overkroppen fra skulder til hofte. Der er lynlåslommer og en smart lomme med lydløs, magnetlås, med plads til din smartphone. På den måde undgår du støj i særlige støj-følsomme situationer.

 

Canon-batteriernes opladerkonge
Double Side Charger er en universal oplader til stort set alle Canon-batterier. Opladeren er ideel til Canon-entusiasten, som ejer alt lige fra spejlrefleks til kompaktkameraet.

Comments are closed.