aab-logoSpekulationerne har stået på i et par uger efterhånden, men nu er det blevet en realitet. Anders K. Jacobsen skifter FC Fredericia ud med AaB, hvor han har skrevet under på en kontrakt til udgangen af 2015.

Anders K. Jacobsen har haft en svingende karriere indtil nu. Han skrev i 2007 under på sin første fuldtidskontrakt i OB som 17-årig, men blev aldrig det store hit i Ådalen. Han fik også et par mislykkede ophold i både Vejle og Næstved, inden turen røg til Fyn igen, hvor han i Næsby fik sat skub i karrieren endnu en gang. Dette resulterede i at FC Fredericia købte ham for et år siden.

Opholdet i FC Fredericia har bestemt også været en succes, og dette har så resulteret i et skifte til Aalborg. AaB har, i løbet af sommerpausen, solgt deres helt store profil Nicklas Helenius, og derfor var en angriber en nødvendighed for den nuværende andenplads i Superligaen.

Men selv har AaB’s nye angriber ikke travlt, med at udråbe sig selv til den nye Helenius.
– Man skal ikke se mig, som en afløser for Nicklas Helenius – det vil nærmest være naivt, hvis der er nogen, der gør det. Men for mig gælder det om så hurtigt som muligt at være i spil til startopstillingen, siger Anders K. Jacobsen til Nordjyske.

AaB gæster FC Vestsjælland på mandag, og du kan spille på live fodbold på bet365’s hjemmeside.

Comments are closed.