Sådan får du råd til at rejse i påskeferien
Foto: Billedarkiv

Dette er sponsoreret indhold.

Efter en lang og kedelig vinter har rigtig mange mennesker et stort behov for at komme væk fra hverdagens trummerum og måske endda få lidt sol på kroppen. Hvis du er en af dem, der allerede går og planlægger at rejse væk i din påskeferie, men måske ikke helt har råd, så læs med her og bliv inspireret til tre måder du kan få råd til at rejse i påskeferien.

Sælg dine ting

De fleste af os har et loft eller en kælder der bugner med tøj og ting som vi ikke bruger længere. Og det er en rigtig god idé at skille sig af med de ting af flere årsager. Først og fremmest fordi du kan tjene en god skilling på dine gamle sager, men også fordi det er bedre for miljøet at tingene får nye ejermænd så de kan blive brugt og ikke står og samler støv hos dig. Hvis du gerne vil have solgt dine ting hurtigt, kan du her læse 3 tips til at få solgt dine brugte varer. Du kan sælge dine ting på nettet eller på et loppemarked, enten udendørs eller et af de utallige loppesupermarkeder man efterhånden kan finde rundt omkring i landet. 

Skær i dit forbrug

En anden måde hvorpå du hurtigt kan få en ekstra mønt på lommen, er ved at skære ned i dit forbrug. Sørg for at planlægge dine måltider, invester i en to go-kop og lav kaffe hjemmefra, undgå at blive fristet af småindkøb og begræns shopping til det mest nødvendige. For at sørge for at du ikke bruger flere penge end du har brug for, kan du også lægge et budget, så du ved hvor mange penge du har at gøre godt med i hver måned.

Få et deltidsjob

Hvis du er studerende og gerne vil ud og rejse eller på festival, rækker SU’en ofte ikke til de sjovere ting i tilværelsen. Derfor er det en rigtig god idé at få et deltidsjob. Det kan enten være i en butik, på en café, på en restaurant, i en børnehave, som phoner eller noget helt andet, som du synes kunne være sjovt. Der er rigtig mange steder der mangler personale lige nu og der er derfor rigtig gode muligheder for at få et job. Pengene kan du bruge til at spare op til sommerens festivaler eller den rejse du gerne vil på når dine eksamener er slut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.