Bedste podcasts i 2022
Foto: Arkivbillede

Der kommer hele tiden nye podcasts til på markedet. Hvilke bør du absolut lytte til og hvilke må du under ingen omstændigheder glemme? Vi giver dig en lille guide til de bedste podcasts i 2022.

Livsstil

  • ‘Fremmed i familien’ – Politikens forlag
  • Det, vi taler om – BT
  • Mads og A-Holdet – Podimo

Kærlighed

  • 112 for knuste hjerter – 24syv
  • Parforhold #Uden Filter – Louise Luckow og Julie Houe
  • ‘Krøllet Kærlighed’ Podimo

Humor

  • Undskyld vi roder – r8Dio
  • Sig noget sjovt – P3
  • Den Korte Podcast – Cilius og Bruun

Hvad er en podcast?

En podcast er i bund og grund en “on demand” lydtjeneste. Én du kan lytte til, når det passer dig. I modsætning til radio, der spiller efter et program, optages podcasts og lægges tilgængelige, så du kan lytte, når det passer for dig.

Hvad der er en god podcast er naturligvis meget subjektivt. Vores liste her er derfor også et uddrag af de mange, der findes på markedet. De bedste podcasts i 2022 er således primært et udtryk for, hvad mange lyttere har angivet at lytte til. Podcasts vinder mere og mere frem, da det er let og bekvemt at kunne lytte, når man har lyst – på samme måde som med en lydbog. Podcasts er ofte mere aktuelle og der behandles mange relevante emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.