Fodbold
Foto: Billedarkiv

Er du også en af dem, der elsker engelsk fodbold? Mange danskere har deres favorithold inden for engelsk fodbold, hvilket heller ikke er så underligt endda. Det startede tilbage i de gode gamle dage, hvor der var noget, der hed TipsLørdag, hvor folk kunne bruge lang tid på at se diverse fodboldkampe. Der kom for alvor gang i den britiske fodbold efter Premier League blev oprettet, og mange store stjerner har siden taget rejsen til landet for at spille fodbold. Premier League er populært blandt store dele af den danske befolkning. Det kan nogle gange være oplagt til flere timers underholdning, når først skærmen kører med god og spændende fodbold. 

Manchester City vinder indpas i Premier League 

Siden slutningen af 1900-tallet har Premier League været domineret af topholdene Arsenal, Chelsea samt Manchester United, hvor der for nyligt er kommet et nyt hold til, der viser gode præstationer i fodbold, nemlig Manchester City. Efter 40 år uden den helt store opmærksomhed, har de endelig formået at komme tilbage til tops, hvor hiver gode sejre hjem. Det betyder, at man nu kan hente spillere fra topklassen, hvor der er tale om et ganske højt niveau. Førhen var spillerne i Manchester City slet ikke nær så gode, som man ser i dag. Karakteristisk for fodboldholdet er, at de nogle gange har en tendens til at komme i problemer, men på den anden side formår at hive sejren hjem alligevel. Dette kan i den grad bidrage til spændende og nervepirrende kampe. 

Du kan altid regne med et godt kampprogram 

Hver dag er der nye og spændende kampe, som du kan følge med i på TV’et. Inde på Premier Leagues hjemmeside finder du oversigten over de forskellige kampe i deres meget overskuelige kampprogram. Der er altid mange forskellige hold, som spiller i løbet af dagene, men samtidigt spiller holdene forholdsvist ofte, hvorfor du også jævnligt kan følge dit favorithold i verdens stærkeste fodboldliga. Du kan eksempelvis være heldig, at hele seks kampe skal spilles nogle af dagene. Så hvis du er kæmpe fodboldfan, er dette vist lige noget for dig! 

De forskellige hold 

Når du går ind på Premier Leagues hjemmeside, er det også muligt at klikke ind på de forskellige hold, hvor du kan læse informationer om alskens ting indenfor den engelsk liga.  Det kan blandt andet være deres næste kampe, men faktisk også deres tidligere kampe. Det er meget forskelligt, hvor meget der står om holdene, men hvis du for eksempel går ind på Englands profil, kan du læse mange spændende ting om holdet. Her står der lidt om fodboldens historie, da det oprindeligt stammer fra England, og du kan dermed få en god historisk baggrund indenfor fodboldens verden. Den officielle Premier League side har desværre ikke gjort kampene tilgængelige fra hjemmesiden endnu, da de sælger ud af rettighederne til højestbydende på årsbasis, eller på længerevarende kontrakter. Til gengæld kan sider som Livefodboldstreams.dk, hjælpe dig med at finde en stream så du kan følge med i kampene live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.