Publiceret 5/12/2021

Her er dit hemmelige våben mod tunge og trætte ben under graviditeten samt væskeophobning: ITEM m6 MAMA TIGHTS. De revolutionerende nye tights bidrager nemlig til lette ben fyldt med energi – og er dét ikke præcis, hvad enhver gravid kvinde drømmer om?

ITEM m6 MAMA TIGHTS er udviklet specielt til ventende mødre, og de er designet til at komme væskeophobning i forkøbet. Du opnår den optimale effekt ved at bruge strømpebukserne fra femte graviditetsmåned og frem, og strømpebukserne ”vokser” med din mave og lindrer belastningen på både ryg, lænd og ben. ITEM m6 MAMA TIGHTS er nemlig udstyret med effektiv kompression, der forbedrer blodcirkulationen og dermed iltoptaget i dine ben og giver dig mere energi, overskud og en behagelig fornemmelse af lethed.

Strømpebukserne er nemme at få på og de hjælper mod væskeophobning – uden at de strammer eller glider ned af dine ben. Derudover fremhæver den effektive kompression din krops smukke silhuet. Et vævet hjerte på maven er desuden en sød designdetalje, der også ’vokser’ i takt med mavens størrelse.

ITEM m6 har 65 års erfaring med kompressionsteknologi og betragtes som førende i verden. ITEM m6 benytter nogle af branchens mest innovative fremstillingsteknikker, og alle strømper fremstilles på egne fabrikker i Tyskland. ITEM m6’s produkter indeholder altid kompression i større eller mindre omfang, hvilket bidrager til at forbedre blodcirkulationen.

ITEM m6 MAMA TIGHTS fås i farverne sort og teint i 30 DEN og desuden i sort i en kraftigere 50 DEN. Fås i størrelserne S-L til DKK 450 per par.

Nyd denne fantastiske periode i dit liv med masser af overskud og velvære!

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…