Publiceret 3/12/2021

Med en QR-kode og en smartphone kan købmænd, tankstationer, restauranter, kontorer og andre mindre virksomheder nu på alle tider af døgnet give Dansk Retursystem besked om at hente tomme flasker og dåser.

Et helt nyt booking-system på mobiltelefonen gør det fremover lettere for mindre virksomheder at komme af med de tomme flasker og dåser, deres kunder afleverer. Dansk Retursystem står bag konceptet.

I Danmark kan købmænd, kiosker, tankstationer, kontorer, restauranter, diskoteker og andre butikker og virksomheder gratis få hentet tomme flasker og dåser med pant af Dansk Retursystem. Det er miljøvirksomheden bag det danske pantsystem, der sørger for, at de tomme emballager bliver genanvendt og smeltet om til nye flasker og dåser.

I dag bruger de fleste kunder telefon eller online-formularer til at bede Dansk Retursystem hente tomme emballager. Det betyder, at virksomheder skal ringe på bestemte tidspunkter eller hver gang indtaste kontakt­oplysninger, men med MobilBooking bliver det både lettere og hurtigere.

”Vi vil gerne gøre det nemt og smidigt for virksomheder at komme af med tomme pant­emballager. Så nu kan man få sin egen QR-kode og med en smartphone scanne sig direkte ind på en unik webside, hvor man blot indtaster, hvor meget vi skal hente. Det kan man gøre hele ugen og hele døgnet”, siger Anne-Mette Bundgaard, der er marketingchef i Dansk Retursystem.

Forud for lanceringen er MobilBooking blevet testet af knap 100 virksomheder, og de er meget tilfredse.

”Kunderne er så tilfredse, at de giver den ny løsning 4,6 ud af 5 stjerner. 90 procent er fortsat med at bruge Mobilbooking efter testperioden, og hver fjerde virksomhed booker afhentning udenfor Dansk Retursystems åbningstid”, fortæller Anne-Mette Bundgaard.

I første omgang får nye kunder hos Dansk Retursystem tilbudt MobilBooking. Eksisterende kunder kan også gratis få en unik QR-kode, eller de kan fortsætte med at booke afhentning pr. telefon eller online.

Du kan også være interesseret i

Hunde er mere artige end nogensinde

Er du også ejer af et af menneskets bedste venner? Eller går…

4 ud af 10 har talt med børn om brand

”Hvad skal vi gøre, hvis huset brænder?” Selv om emnet nok ikke…

Er taget klar til stormsæsonen?

Står din bolig stabilt i stormsæsonen? Læs med her og få gode…

Flere og flere danskere får øjenskader grundet uv-stråling

Øjnene er ligesom huden ekstremt udsatte for solens farlige stråler. Solbriller af…

De fleste forældre tager ansvar for deres teenageres alkoholforbrug – gør du?

Har du teenagebørn derhjemme eller er dine børn snart ved at runde…

Din viden om modermærkekræft har betydning for din risiko for solskoldninger

Selvom der ikke er udsigter for høj solskinsvejr her i December, så…

Sig endelig farvel til tunge graviditetsben og væskeophobning

Publiceret 5/12/2021 Her er dit hemmelige våben mod tunge og trætte ben…

Du skal passe godt på din hud – det er dit største organ

Publiceret: 29.11.2021 Så er ferien for de flestes vedkommende slut for denne…

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…