Dana Lim. Foto: Claus Birch.

Kraftig regn og skybrud forårsager hvert år boligskader for millioner af kroner. Men nu kan du nemt og effektivt sikre dit hjem mod dyre og ubekvemme vandskader. Gør som Alm. Brand og Top Danmark anbefaler og brug en vandsikringstape, der effektivt forhindrer vandet i at trænge gennem døre og vinduer.

Hvert år udbetaler forsikringsselskaberne erstatninger for millioner af kroner, når skybrud og stormflod skyller ind over landet. Men nu kan du nemt og hurtigt gøre en indsats for at undgå at ende i samme situation som tusindvis af andre boligejere.

Med en ny specialudviklet vandsikringstape kan du effektivt hindre vandet i at trænge gennem døre og vinduer, og du kan derfor på egen hånd komme vandskaderne i forkøbet og undgå dyre udbedringer og besværlige forsikringssager.

Anbefalet af forsikringsselskaber
Vandskader i forbindelse med kraftige regnskyl og skybrud sker typisk, fordi vandet kan trænge ind gennem sprækkerne omkring vinduer og døre. Hvis du selv vil minimere risikoen for vandskader af den art, kan du nemt montere vandsikringstapen, når der er skybrudsvarsel, ligesom du uden besvær kan fjerne den igen bagefter.

Tapen hilses varmt velkommen af forsikringsselskaber som Alm. Brand og Top Danmark, der anbefaler tapen til boligejere som en god, præventiv løsning.

  • Vi har nu ved flere lejligheder set, at tapen er et godt supplement til de øvrige forholdsregler, man træffer, når et skybrud eller en stormflod rammer. Derfor er den en god løsning til de husejere, der mangler et ekstra våben mod vandmasserne, lyder det fra skadedirektør Brian Wahl Olsen fra Alm. Brand.

Nem at bruge
Teknologien bag den nye tape er en speciel papirmasse, der er særlig vandtæt, og som kan svulme op 30 gange sin egen størrelse, når den kommer i kontakt med vand.

Ifølge marketingchef Lars Wulff fra Dana Lim, som står bag produktet, er der tale om lidt af en teknologisk landvinding. For den udgør en enkel løsning på et komplekst problem med øgede vandmasser, som vi kun vil se mere til fremover. Regnen vil tage til, og i takt med at vi hele tiden bygger i byerne, vil belægninger gøre det svært for vandet at sive ned i jorden.

  • Vi er vidne til de massive problemer med skybrud, og vi mærker det også på egen krop som boligejere. Tapen, også kaldet Vandsikringstape 920, er nem både at sætte på og tage af igen – også for almindelige brugere, fortæller Lars Wulff om tapen, der indgår i Dana Lims produktportefølje som en naturlig forlængelse af producentens øvrige tætningsprodukter.

Findes i byggemarkeder
Dana Lim, der er Danmarks største producent af fugemasse, lim og spartel, har den specialudviklede vandsikringstape på varehylderne og står for distributionen til alle landets byggemarkeder. For det skal være nemt for dig som boligejer at få fat i tapen, når du lige står og skal bruge den. Også det er sød musik i forsikringsselskabets ører.

  • For os som forsikringsselskab er det vigtigt, at vores kunder har de bedst mulige værktøjer til at kunne sikre deres hjem og ejendele. Derfor er det kun positivt, at vandsikringstapen nu kommer ud i de fysiske butikker, lyder det fra Brian Wahl Olsen.

Fakta om vandsikringstapen
Det er iværksættervirksomheden Lind Solutions, der står bag udviklingen af Vandsikringstape 920.

Du kan også være interesseret i

Sådan undgår du tyveri i varebilen

Mange varebiler er den seneste tid blevet brudt op og tømt for…

Hver anden sommerhusejer i Nordjylland inviterer selv tyven indenfor

Publiceret 23/11/2021 Værdien af hvert eneste indbrud i danske sommer- og fritidshuse…

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…

Weber og Silvan i Aalborg giver dig ny inspiration til grillen

Publiceret 25/11/2021 Mens der dufter af grillmad fra danske terrasser og baghaver,…

Biblioteket søger læsehunde

Aalborg Bibliotekerne søger sunde, rolige og venlige hunde, som vil arbejde frivilligt…

Lækker mad fra Irma du kan tage med hjem

Publiceret 25/11/2021 Irma lancerer Ta’ MAD Hjem – ny, nem hverdagsmad til…

Kvalitet er en mærkesag

Publiceret: 27.11.2021 Le Creuset fokuserer udelukkende på at udvikle køkkengrej, der holder…

Udsigt til kæmpestor Black Friday i Danmark

Black Friday bliver en kæmpestor udsalgsdag, der vil slå alle rekorder. Både…

PensionDanmarks investeringer i nybyggeri giver 10.000 job

Publiceret 23/11/2021 PensionDanmarks investeringer i nybyggerier skaber i disse år tusindvis af…