Alle elsker Hortensia og med udviklingen af Vintage Hortensia – en helt ny side af den traditionelle hortensia – er der kommet et meget smukt og eksklusivt planteprodukt på markedet.

Vintage Hortensia er nøje udvalgte sorter, der bliver særlig skønne i sene udviklingsstadier.
Der er tale om antikke hortensia, der har udviklet sig over dobbelt så lang tid, som traditionelle hortensia, og resultatet er blevet en planteskønhed med smukke grønne voksagtige blomster. Blomsterhovederne udvikler sig i takt med tiden i skønne mørkegrønne nuancer, der giver planten sit eksklusive præg.Vintage Hortensia fremstår på salgstidspunktet med meget hårde stængler og blomster.

Nem at passe og placere

Vintage Hortensia er nem at passe. Den kræver i modsætning til de almindelige hortensia ikke ret meget vand, og kan let klare sig en smule vand 1-2 gange om ugen. Den kan placeres næsten overalt i boligen – i vindueskarmen, på stuebordet eller i vægreolen – da den ikke er specielt afhængig af sollyset.

God i buketter

Vintage Hortensia er som de traditionelle hortensia-sorter også meget velegnet som snitblomst i buketter og har et fremragende vaseliv.

Vintage Hortensia – fakta

Familie: Hydrangeaceae
Navn: Hydrangea
Populærnavn: Hortensia
Vanding: Vandes let 1-2 gange om ugen
Gødning: Gødes moderat i vækstperioden
Placering: Ikke speciel lysafhængig
Oprindelse: Østasien

Månedens plante i oktober kommer fra familevirksomheden SCHROLL på Midtfyn. Gartneriet blev grundlagt i 1998 af Carsten Schroll i beskedne rammer. I 2007 indgik Carsten Schroll partnerskab med sin tvillingebror Søren Schroll. Sammen startede de en Hortensia-forædlingsafdeling op med fokus på udvikling af nye spændende Hortensiasorter til det danske klima. De første nyheder blev – efter års intensivt arbejde – præsenteret i 2013 og er siden blevet efterfulgt af nye, gennemtestede sorter, der ligger helt i top over andre sammenlignelige sorter. SCHROLL råder i dag over 80.000 m2 væksthusareal i Danmark og ca. 35 Ha. produktionsareal i Portugal.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…