Efterårs- og vintermørket lægger sig over gaderne, og så er det vigtigt at blive set i trafikken. Virksomheden Hövding, der står bag den prisvindende airbag til cyklister, tager nu refleksdetaljer til et nyt niveau. Til efterårets nye coverkollektion er der udviklet et nyt materiale, der giver regnbuelignende reflekser.

Det bliver stadig mere almindeligt at bruge Hövding til at beskytte hovedet. Der er omkring 60.000 Hövdinger ude i trafikken, og der er registreret 1.100 ulykker, hvor Hövding har reddet liv.

– Cyklister der bruger Hövding, gør det især, fordi de er sikkerhedsbevidste, men mange vil samtidig give udtryk for deres personlige stil. Vi har lyttet til vores kunders ønsker, og har udviklet et cover med blandt andet varmende og effektivt reflekterende funktioner. Med forskellige covers er det nemt at variere sin Hövding efter sæson og humør, siger Hövdings direktør, Fredrik Carling.

Årets coverkollektion er den femte siden Hövding kom på markedet. Med forskellige mønstre og farver på coveret kan cyklister give deres Hövding er et personligt udtryk samtidig med, at de beskytter airbaggen, og har forskellige funktioner.

Spændende byers navne har givet designinspiration til tidligere kollektioner, det gælder også denne kollektion. Årets byer er Barcelona og Antwerpen. Den sidstnævnte er fremstillet af et materiale, der er helt nyt og unikt for Hövding, såkaldt multicolorreflex. Et regnbestandigt materiale, der giver en slags regnbuemønster, når det reflekteres i mørket. På nogle covers er der også en nyhed til frysende cyklister, en såkaldt Outcast-fleece, der varmer godt om halsen i koldt og blæsende vejr.

Hövding er en diskret krave, cyklisten bærer om halsen. Kraven indeholder en sammenrullet airbag, som først bliver synlig når den havner i en ulykke. Airbaggen er udformet som en hætte, der omslutter og beskytter cyklistens hoved. Udløsningsmekanismen styres ved hjælp af sensorer, der registrerer den unormale bevægelse hos cyklisten.

De nye covers er i butikkerne fra den 1. oktober.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…