Modemagasiner og blogs har længe været kilder til inspiration for modeentusiaster, men nu lader en ny app fashionistaer dele modeøjeblikke med hinanden. Appen hedder Garderobe og kan hentes gratis i Apples App Store.

Garderobe er et nyt socialt medie for modeentusiaster, der kan dele tøjkøb, selfies og modeinspiration med hinanden. Modsat andre sociale medier som fx Instagram, hvor mange også deler modebilleder, er Garderobes fokus udelukkende på mode. Og det var netop idekvindens bevæggrund for at lave appen.

“Jeg får selv masser af modeinspiration fra Instagram, men jeg manglede en nicheapp, som udelukkende dyrkede moden, og når jeg luftede idéen for andre i mit netværk med hang til mode, heppede de på projektet. De manglede også Garderobe, hvor moden ikke står side om side med madbilleder og romantiske solnedgange,” fortæller Ane Schack Fønss Bach om appen.

Målet med Garderobe er at skabe samme frirum som et modemagasin eller en modeblog, hvor man kan svælge i smukke billeder og finde inspiration til sin nye efterårsjakke fra både modebloggere og andre helt almindelige, modebevidste mennesker af begge køn.

Om Garderobe
Garderobe er et gratis og uafhængigt socialt medie, hvor modeentusiaster fra hele verden kan mødes og dele deres passion for mode. I Garderobe kan du både følge venner, brands og stilikoner, du kan skabe lookbooks, du kan blive mere fortrolig med din egen stil, du kan lade dig inspirere og meget, meget mere.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…