Børn, barnlige sjæle og fans af Jacob Martin Strids forunderlige univers kan godt begynde at glæde sig. Om knap to måneder – d. 12. oktober – er der biografpremiere på årets nye store danske animationsfilm, filmatiseringen af børnebogs-nyklassikeren DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE. Og i dag udkommer den allerførste trailer til filmen.

Alle sejl er sat til et hæsblæsende, charmerende og fantasifuldt eventyr, og forventningsfulde biografgængere i alle aldre kan få den første smagsprøve fra filmen i traileren, som kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=lwiqvC62Mqc&feature=youtu.be

Et charmerende og storslået eventyr i en kæmpestor pære

Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i Solby – en hyggelig havneby hvor alt ånder fred og lykke, indtil byens elskede borgmester J.B. en dag forsvinder.

Viceborgmesteren Kvist pønser på at overtage borgmesterkæden og henlægge Solby i evig skygge, men på en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra J.B., der skriver, at han er strandet på Den Mystiske Ø. I flaskeposten ligger også et lille bitte frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i den sejler Sebastian og Mitcho ud for at hente J.B. hjem til Solby.

DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE er en original dansk animationsfilm, der tager publikum ved hånden og tager dem på en magisk og uforglemmelig rejse mod den Mystiske Ø – en rejse, der bl.a. byder på pirater, en meget stor sødrage og en meget lille – og meget kolerisk – politiker.

Populære stemmer og unik instruktør-trio

Publikum kan glæde sig til at opleve stemmer fra en perlerække af populære skuespillere som Peter Frödin, Søren Pilmark, Henrik Kofoed, Jakob Oftebro, Bjarne Henriksen, Peter Plaugborg, Peter Aude og de to purunge talenter Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen i hovedrollerne som hhv. Sebastian og Mitcho.

Nordisk Film Production, Einstein Film og A. Film har arbejdet i mere end tre år på filmatiseringen af DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE, og en unik instruktør-trio bestående af Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam og Amalie Næsby Fick har sammen bragt Strids univers til live på lærredet. De tre har aldrig tidligere arbejdet sammen i en trio, men de har været involveret i en perlerække af danske tegnefilm, lige fra Valhalla og Hjælp! jeg er en fisk og Jungledyret Hugo, over Terkel i Knibe og Olsen Banden på de bonede gulve til Ronal Barbaren og Rejsen til Saturn.

Manuskriptet er forfattet af Bo hr. Hansen, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick, og filmens producere er Thomas Heinesen fra Nordisk Film Production og Trine Heidegaard fra Pop Up Production

Du kan også være interesseret i

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…

Sådan undgår du tyveri i varebilen

Mange varebiler er den seneste tid blevet brudt op og tømt for…

Weber og Silvan i Aalborg giver dig ny inspiration til grillen

Publiceret 25/11/2021 Mens der dufter af grillmad fra danske terrasser og baghaver,…

Udsigt til kæmpestor Black Friday i Danmark

Black Friday bliver en kæmpestor udsalgsdag, der vil slå alle rekorder. Både…

Biblioteket søger læsehunde

Aalborg Bibliotekerne søger sunde, rolige og venlige hunde, som vil arbejde frivilligt…

Lækker mad fra Irma du kan tage med hjem

Publiceret 25/11/2021 Irma lancerer Ta’ MAD Hjem – ny, nem hverdagsmad til…

Kattepsykologi: Kradser din kat også i sofaen?

Publiceret 24/11/2021 Flere end hver anden katteejer oplever, at katten efterlader kradsemærker…

Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne

Publiceret 26/11/2021 Hospitalspatienter skal have mulighed for at få individuelt tilpassede måltider.…

Medicin i forklædning helbreder hjernen

Behandlingen af hjernesygdomme står foran et gennembrud. Forskere fra Aalborg Universitet udvikler…