Børn, barnlige sjæle og fans af Jacob Martin Strids forunderlige univers kan godt begynde at glæde sig. Om knap to måneder – d. 12. oktober – er der biografpremiere på årets nye store danske animationsfilm, filmatiseringen af børnebogs-nyklassikeren DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE. Og i dag udkommer den allerførste trailer til filmen.

Alle sejl er sat til et hæsblæsende, charmerende og fantasifuldt eventyr, og forventningsfulde biografgængere i alle aldre kan få den første smagsprøve fra filmen i traileren, som kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=lwiqvC62Mqc&feature=youtu.be

Et charmerende og storslået eventyr i en kæmpestor pære

Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i Solby – en hyggelig havneby hvor alt ånder fred og lykke, indtil byens elskede borgmester J.B. en dag forsvinder.

Viceborgmesteren Kvist pønser på at overtage borgmesterkæden og henlægge Solby i evig skygge, men på en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra J.B., der skriver, at han er strandet på Den Mystiske Ø. I flaskeposten ligger også et lille bitte frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i den sejler Sebastian og Mitcho ud for at hente J.B. hjem til Solby.

DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE er en original dansk animationsfilm, der tager publikum ved hånden og tager dem på en magisk og uforglemmelig rejse mod den Mystiske Ø – en rejse, der bl.a. byder på pirater, en meget stor sødrage og en meget lille – og meget kolerisk – politiker.

Populære stemmer og unik instruktør-trio

Publikum kan glæde sig til at opleve stemmer fra en perlerække af populære skuespillere som Peter Frödin, Søren Pilmark, Henrik Kofoed, Jakob Oftebro, Bjarne Henriksen, Peter Plaugborg, Peter Aude og de to purunge talenter Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen i hovedrollerne som hhv. Sebastian og Mitcho.

Nordisk Film Production, Einstein Film og A. Film har arbejdet i mere end tre år på filmatiseringen af DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE, og en unik instruktør-trio bestående af Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam og Amalie Næsby Fick har sammen bragt Strids univers til live på lærredet. De tre har aldrig tidligere arbejdet sammen i en trio, men de har været involveret i en perlerække af danske tegnefilm, lige fra Valhalla og Hjælp! jeg er en fisk og Jungledyret Hugo, over Terkel i Knibe og Olsen Banden på de bonede gulve til Ronal Barbaren og Rejsen til Saturn.

Manuskriptet er forfattet af Bo hr. Hansen, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick, og filmens producere er Thomas Heinesen fra Nordisk Film Production og Trine Heidegaard fra Pop Up Production

Du kan også være interesseret i

Hunde er mere artige end nogensinde

Er du også ejer af et af menneskets bedste venner? Eller går…

4 ud af 10 har talt med børn om brand

”Hvad skal vi gøre, hvis huset brænder?” Selv om emnet nok ikke…

Er taget klar til stormsæsonen?

Står din bolig stabilt i stormsæsonen? Læs med her og få gode…

Flere og flere danskere får øjenskader grundet uv-stråling

Øjnene er ligesom huden ekstremt udsatte for solens farlige stråler. Solbriller af…

De fleste forældre tager ansvar for deres teenageres alkoholforbrug – gør du?

Har du teenagebørn derhjemme eller er dine børn snart ved at runde…

Din viden om modermærkekræft har betydning for din risiko for solskoldninger

Selvom der ikke er udsigter for høj solskinsvejr her i December, så…

Sig endelig farvel til tunge graviditetsben og væskeophobning

Publiceret 5/12/2021 Her er dit hemmelige våben mod tunge og trætte ben…

Du skal passe godt på din hud – det er dit største organ

Publiceret: 29.11.2021 Så er ferien for de flestes vedkommende slut for denne…

Ny fleksibel booking hos Dansk Retursystem

Publiceret 3/12/2021 Med en QR-kode og en smartphone kan købmænd, tankstationer, restauranter,…

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…