Patenterede danske jeans, der slanker maven og løfter bagen.
LauRie præsenterer de nye superkomfortable 5-pocket jeans Alice, som er fremstillet af denim med komfortstretch. Model Alice har fast linning og lommer foran og bagpå, hvilket er med til at give dem det helt rigtige jeanslook. De er skabt med en smal pasform og standard benlængde, der passer de fleste kvinder.
LauRies patenterede Magic Slim-teknologi slanker maven og løfter bagen, så kvindekroppens former fremhæves bedst muligt. De nye Alice-jeans er en sikker vinder i enhver garderobe, da de med et klassisk snit og en dyb blå farve kan redde ethvert outfit.
Alt tøj fra LauRie er Oeko-Tex-certificeret. Det betyder, at LauRies kollektioner ikke indeholder kræft- eller allergifremkaldende kemikalier. Med andre ord er du garanteret, at tøj fra LauRie er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…