Appetize efterår

 

Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at sommertøjet så småt skal pakkes væk og efterårstøjet findes frem. I denne artikel kan du læse mere om, hvad der især kommer til at hitte i 2015’s efterår.

Sko med slangeskind er populært

Slangeskind- og motiver kommer til at peake i efteråret. Det er især på skoene med slangeskind, der forventes at blive meget trendsættende. Derfor kan du med fordel tage spenderbukserne på og finde dig et par lækre sneaks med slangeskind. Det vil uden tvivl placere dig i frontgruppen, hvad angår ”at være først med de nye tendenser”.

Du kan finde de populære sko hos ButikNille.dk.

Smykker fra Julie Sandlau er et sikkert hit

Kender du Julie Sandlaus smykker? Det gør du med stor sandsynlighed. Hendes smykker er fantastisk smukke. Udover at være flotte så forventes de også at komme til at spille en stor rolle til efteråret. Derfor gør du klogt i at finde et par flotte Sandlau øreringe, halskæde eller lignende, så du er 100% klar på at gå efteråret i møde.

Se udvalg af Julie Sandlau smykker her.

Store briller og nederdele

Som det ser ud lige nu, så forventes det også, at store briller kommer til at hitte endnu mere til efteråret. Det er især store briller til kvinder som bliver meget populære.Derudover forventes det, at nederdelen får lov til at spille en større rolle. Der er ikke tale om små og lårkorte nederdele, men derimod de lidt længere af slagsen. Hvis du tilfældigvis har set Toppen af Poppen med Oh Land, så vil du opdage, at hun under hendes sang til Lars Lilholt har iklædt sig en meget moderigtig nederdel, der forventes at slå igennem her til efteråret.

Oh Land er generelt en meget god frontfigur at have, hvis du gerne vil gå efter den mere trendsættende mode. Da hun til dagligt bor i USA, så ved hun lige præcis, hvad det er som kommer til at hitte både nu og i fremtiden. Så hende kan du med fordel lade dig inspirere af.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…