Sommeren er over os, så hvorfor ikke gå den i møde med stil? Få styr på sommer garderoben og vær helt klar når sommeren er over Danmark. Sommeren betyder også stranden, festivaler, ferie, hygge i haven, shopping, grill fester og meget mere. Du skal derfor klædes på til alle disse arrangementer, hvilket skal gøres med stil. I denne artikel vil vi hjælpe dig på vej til en sommer med stil.

 

Få styr på tøjet

Når du skal gå sommeren i møde med stil er det først og fremmest tøjet, som du skal have styr på. En sommergarderobe er ikke kun shorts og løse sommer kjoler. Sørg for, at din sommergarderobe er fyldt med forskelligt tøj til forskellige anledninger. En god sommergarderobe indeholder shorts, toppe, buksedragter og kjoler til både hverdag og fest. Tag kjolen på en tur til stranden og til festen, brug shorts og toppe til festivallen og brug buksedragten til en dag i parken eller forlystelsesparken. Sikre din sommer stil og sommergarderoben ved at kigge forbi denne side.

Find sommerskoene der passer

Du skal også finde dine sommersko frem eller få anskaffet dig nogle gode sommersko, hvis de i forvejen ikke står i skoreolen. Ligesom med tøjet, så skal du have sommersko til en hver anledning og ikke kun et par sandaler. Gode sommersko er både sneakers, sandaler, slippers, espadrilles og højhælende sko. Tag dine sneakers på til de mange festivaller eller udendørs arrangementer, slippers eller sandaler på til stranden eller de højhælende på til de festlige grill aftener eller en tur i byen.

Glem ikke accessoires

Til at fuldende dit sommer outfit skal du ikke glemme de fede accessoires. Her kan du fuldende dit outfit med tasker, bælter eller smykker. Til en enkelt kjole, vil et bælte give et ekstra pift og vælg eventuelt et med farve til at give flere flotte detaljer. Tag en bælte taske med til festivallen, en rygsæk med til parkerne og en skuldertaske med på shopping. Du kan også pifte et hvert kedeligt outfit op med nogle flotte smykker. Mulighederne er mange og hvis du ønsker at se et stort og flot udvalg af mange forskellige accessoires, så kan du blot se her.

Du kan også være interesseret i

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…

Sådan undgår du tyveri i varebilen

Mange varebiler er den seneste tid blevet brudt op og tømt for…

Weber og Silvan i Aalborg giver dig ny inspiration til grillen

Publiceret 25/11/2021 Mens der dufter af grillmad fra danske terrasser og baghaver,…

Kvalitet er en mærkesag

Publiceret: 27.11.2021 Le Creuset fokuserer udelukkende på at udvikle køkkengrej, der holder…

Udsigt til kæmpestor Black Friday i Danmark

Black Friday bliver en kæmpestor udsalgsdag, der vil slå alle rekorder. Både…

Biblioteket søger læsehunde

Aalborg Bibliotekerne søger sunde, rolige og venlige hunde, som vil arbejde frivilligt…

Lækker mad fra Irma du kan tage med hjem

Publiceret 25/11/2021 Irma lancerer Ta’ MAD Hjem – ny, nem hverdagsmad til…

Kattepsykologi: Kradser din kat også i sofaen?

Publiceret 24/11/2021 Flere end hver anden katteejer oplever, at katten efterlader kradsemærker…

Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne

Publiceret 26/11/2021 Hospitalspatienter skal have mulighed for at få individuelt tilpassede måltider.…