Sommeren er over os, så hvorfor ikke gå den i møde med stil? Få styr på sommer garderoben og vær helt klar når sommeren er over Danmark. Sommeren betyder også stranden, festivaler, ferie, hygge i haven, shopping, grill fester og meget mere. Du skal derfor klædes på til alle disse arrangementer, hvilket skal gøres med stil. I denne artikel vil vi hjælpe dig på vej til en sommer med stil.

 

Få styr på tøjet

Når du skal gå sommeren i møde med stil er det først og fremmest tøjet, som du skal have styr på. En sommergarderobe er ikke kun shorts og løse sommer kjoler. Sørg for, at din sommergarderobe er fyldt med forskelligt tøj til forskellige anledninger. En god sommergarderobe indeholder shorts, toppe, buksedragter og kjoler til både hverdag og fest. Tag kjolen på en tur til stranden og til festen, brug shorts og toppe til festivallen og brug buksedragten til en dag i parken eller forlystelsesparken. Sikre din sommer stil og sommergarderoben ved at kigge forbi denne side.

Find sommerskoene der passer

Du skal også finde dine sommersko frem eller få anskaffet dig nogle gode sommersko, hvis de i forvejen ikke står i skoreolen. Ligesom med tøjet, så skal du have sommersko til en hver anledning og ikke kun et par sandaler. Gode sommersko er både sneakers, sandaler, slippers, espadrilles og højhælende sko. Tag dine sneakers på til de mange festivaller eller udendørs arrangementer, slippers eller sandaler på til stranden eller de højhælende på til de festlige grill aftener eller en tur i byen.

Glem ikke accessoires

Til at fuldende dit sommer outfit skal du ikke glemme de fede accessoires. Her kan du fuldende dit outfit med tasker, bælter eller smykker. Til en enkelt kjole, vil et bælte give et ekstra pift og vælg eventuelt et med farve til at give flere flotte detaljer. Tag en bælte taske med til festivallen, en rygsæk med til parkerne og en skuldertaske med på shopping. Du kan også pifte et hvert kedeligt outfit op med nogle flotte smykker. Mulighederne er mange og hvis du ønsker at se et stort og flot udvalg af mange forskellige accessoires, så kan du blot se her.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…