Optiks

Inden man vælger et par briller eller at bruge kontaktlinser, er det vigtigt at få en god, seriøs og faglig vejledning. Det er nødvendigt at få foretaget en grundig synsprøve, så ens synsevne på begge øjne bliver fastlagt, så valg af styrke og glas kan dække ens behov.

Tekst: Gert Spender  Foto: Optiks  Advertorial

 

Brilleforretningen Optiks åbnede i december 2014 af en optiker fra Nordjylland. Optiks ligger i centrum af Aalborg i Gravensgade 18, som er en del af gågaden, der ligger tæt ved Budolfi Kirke og Klostertorvet. Ideen bag Optiks har fra begyndelsen været at kunne tilbyde nordjyderne en personlig betjening i centrum af Aalborg med en topmotiveret og veluddannet indehaver, der skal gøre oplevelsen, brillevalget og kontakten med butikken så behageligt og faglig som muligt.

Charlotte Elb, som er autoriseret brille- og kontaktlinseoptiker og indehaver af Optiks, har 25 års erfaring i feltet. Charlotte sætter sin faglighed meget højt og arbejder derfor hver tirsdag som specialoptiker og synskonsulent for blinde og svagtseende hos region midtjylland. Derudover har Charlotte igennem flere år arbejdet som sagkyndig i Forbrugerstyrelsen.

Vi oplever ofte, at det er godt for kunder, at der er god tid til at “se sig om”, prøve forskellige stel, og gå i dybden med, hvad man kan fremhæve I ansigtet, såsom ens øjenfarve og ansigtsfacon. Hvilken type ønsker kunden at skabe med sit valg af stel. Dette er en meget vigtig dialog med sine kunder, som Charlotte ligger stor vægt på.

Kundegruppen svinger fra de helt unge, der skal have briller for første gang og som ønsker at se på “fede” stel af god kvalitet til personer, som går efter kendte mærker indenfor brilleindustrien, fortæller Charlotte Elb.

 

IMG_4915Materialer i den bedste kvalitet

Optiks har valgt at drive sin forretning, selvstændigt udenom store butikskæder, derfor er det forretningen selv der indkøber stel efter eget valg og med stort omhu. Der sættes fokus på at indkøbe den bedste kvalitet i forskellige materialer, og Optiks er derfor ikke underlagt de samme regler omkring indkøb ud fra at opnå de bedste indkøbspriser, som man er i en indkøbskæde.

Valget af de stel der bliver solgt er lavet i materialer som titanium, acetat, aluminium, karbon og forskellige træsorter. Det er svært at finde det rette materiale, og derfor kræves der én eller flere forklaringer. Eksempelvis skal man passe på at et stel ikke sidder for tæt på en kind, da dette vil give dug på brillen, hvis man har det varmt. Et andet eksempel kan være allergireaktioner, og her er det vigtigt at vælge det rette materiale. Her kan vi tilbyde stel i titanium. Man kan have tendens til mærker på sin næse, og her vil det være en fordel med lette stel. Vi kan her tilbyde stel i karbon fra 4 gram og op (uden glas).

 

Optiks
Gravensgade 18
9000 Aalborg
Tlf. 53 76 87 00
www.optiks.dk

Du kan også være interesseret i

Sådan får du en bedre livsstil med hjemmetræning

Du er nødt til at gøre en indsats for at holde dig…

Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne

Publiceret 26/11/2021 Hospitalspatienter skal have mulighed for at få individuelt tilpassede måltider.…

Medicin i forklædning helbreder hjernen

Behandlingen af hjernesygdomme står foran et gennembrud. Forskere fra Aalborg Universitet udvikler…

Guide: Hvilken øjenoperation er den rigtige for dig?

Øjenoperationer er populære som aldrig før, og udviklingen gennem de seneste årtier…

Danskerne overser synet som deres vigtigste sans

Publiceret 26/11/2021 Mere end 80 % af danskerne anser synet som deres…

Hold dig ung – rejs for livet

Med stor sandsynlighed lever berejste mennesker længere end de fleste ”At rejse…

Slip for at tage frygten med på ferie

Publiceret 26/11/2021 Hver anden dansker tager på ferie med frygten for blandt…

Du skal passe godt på din hud – det er dit største organ

Publiceret: 29.11.2021 Så er ferien for de flestes vedkommende slut for denne…

Solbrun eller skoldet i sommervejret? Begge dele øger hudkræftrisikoen

Mange danskere tror fejlagtigt, at risikoen for hudkræft er minimal, hvis vi…