gør-det-selv

Nedenfor ser du 3 gør-det-selv tips som kan spare dig for både byggeudgifterne, rengøringen og de trælse stunder, som opstår under renoveringen. Disse 3 tips er alle nogle der kan gøre det nemmere for dig og som gør det selv.

1. Test af dit vaterpas

Er du sikker på, at dit vaterpas viser dig det helt nøjagtige mål? Du har lige sat nogle af familiens nye køkkenskabe op, men opdager at det er skævt, selvom dit vaterpas fortalte dig noget andet. For at undgå dette kan du teste dit vaterpas inden du går i gang, så du er helt sikker på, at det er lige. Start med at lægge vaterpasset et sted hvor libellen er præcis i centrum. Vend derefter vaterpasset om, så venstre side vender mod højre. Hvis libellen stadig er præcis i midten, så fungere dit vaterpas fint og du kan dermed fortsætte arbejdet.

2. Sådan borer du huller uden rengøring

Når du blot skal bore et enkelt hul i beton eller i muren, kan det ikke undgås, at der kommer borestøv. Det er især slemt hvis den indre væg består af røde mursten. Dog kan du bore disse huller uden du skal døje med alt støvet, som ligger alle vegne og som er ikke er nemt at gøre rent. Her har vi et lille tip, som du kan benytte. Tape en lille pose fast lige under, hvor du vil bore hullet eller du kan tage et A4 papir på langs og holde det ind til væggen. På denne måde slipper du har at alt støvet flyver alle vegne, da det ryger i posen eller på papiret og rengøringen er dermed ordnet.

3. Få styr på de små spartelreparationer

Du vil ofte komme i situationer, hvor du skal reparere små huller eller revner i væggen. Her har vi en smart ide til, hvad du kan gøre for at undlade, at svine alt for mange redskaber til end højst nødvenligt. Her skal du tage en lille klar frysepose og fylde den med den mængde spartelpulver og vand, som du skal bruge. Ælt derefter posen, så den har den rette konsistens. Klip et hjørne i posen og brug den som en sprøjtepose. Denne måde er både hurtig, nem og så spare du rengøringen af unødvendige redskaber.

Ønsker du flere gør-det-selv tips, så kan du finde dem hos XL-Byg.

Du kan også være interesseret i

Sådan undgår du tyveri i varebilen

Mange varebiler er den seneste tid blevet brudt op og tømt for…

Hver anden sommerhusejer i Nordjylland inviterer selv tyven indenfor

Publiceret 23/11/2021 Værdien af hvert eneste indbrud i danske sommer- og fritidshuse…

Når sorg og skyggerne strejfer barnet

Publiceret 1/12/2021 Sorg i børnehøjde er til debat d. 28. september, når…

Weber og Silvan i Aalborg giver dig ny inspiration til grillen

Publiceret 25/11/2021 Mens der dufter af grillmad fra danske terrasser og baghaver,…

Tag hunden med over alt

Publiceret: 25.11.2021 Det er svært at få for meget af vores firbenede,…

Biblioteket søger læsehunde

Aalborg Bibliotekerne søger sunde, rolige og venlige hunde, som vil arbejde frivilligt…

Lækker mad fra Irma du kan tage med hjem

Publiceret 25/11/2021 Irma lancerer Ta’ MAD Hjem – ny, nem hverdagsmad til…

Kvalitet er en mærkesag

Publiceret: 27.11.2021 Le Creuset fokuserer udelukkende på at udvikle køkkengrej, der holder…

Udsigt til kæmpestor Black Friday i Danmark

Black Friday bliver en kæmpestor udsalgsdag, der vil slå alle rekorder. Både…

PensionDanmarks investeringer i nybyggeri giver 10.000 job

Publiceret 23/11/2021 PensionDanmarks investeringer i nybyggerier skaber i disse år tusindvis af…