Vi er så småt ved at gå foråret i møde, hvilket også betyder en fornyelse af garderoben. Vi har i denne artikel fundet 3 must have til din forårsgarderobe.

Et flot smykke
Nu hvor vi går foråret i møde, skal vi ikke pakkes ind i jakker, frakker og vanter mere. Dette betyder, at vi igen kan vise vores smykker frem i gadebilledet. Et must have til foråret er lange kæder med flotte vedhæng. Her kan du finde flotte kæder, samt andre rigtig fine smykker til dine forårs outfits.

NL343RHCZ

En lækker strik

Vejret er meget skiftende i foråret og det kan være svært og finde ud af, om man skal tage den tykke eller tynde trøje på under jakken. Det er derfor rigtig lækkert, hvis man køber sig en god strik trøje, som man kan have på under en vest. Strikken kan både være smart, men på samme tid også praktisk. Du kan finde et lækkert udvalg af designer strik hos Abelone.

kara-strik

 

En lækker forårsjakke

Som beskrevet før, så kan man ikke rigtig regne med vejret i foråret, da der både er kolde og lune dage. Det kan være svært og finde ud af om man skal tage den tykke eller tynde jakke på. Det er derfor en ide, at købe en lækker forårsjakke, som kan bruges som en god overgangsjakke fra vinter til sommer. Hos Abelone kan du finde et udvalg af forårsjakker i mange forskellige farver og former.

menka-bomberjakke

 

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…