gave
Juleaften nærmer sig meget hurtigt nu. Og det er snart ved at være sidste udkald for dig som mand, hvis du gerne vil nå at købe en lækker gave til din kone eller kæreste.
Vi har her samlet nogle af de absolut bedste gaveideer som vi kvinder ønsker os i 2014. Du kan med fordel bruge nedenstående gaveønsker som inspiration, hvis du er på total bar bund med, hvad du skal købe til din udkårne.

Et hyggeligt og komfortabelt spaophold
Hvis der er noget som vi kvinder elsker, så er det wellness og spa. Nøj, hvor er det lækkert at trække stikket fra hverdagen og bare give sig hen til et spaophold i høj kvalitet.
Der findes et væld af lækre spasteder i Danmark som du sagtens kan købe et gavekort til. En af de bedre steder er Hotel Vejlefjord, der ligger i et naturskønt område helt ned til fjorden.

Et spaophold på Hotel Vejlefjord er uden tvivl en af de bedre gaver du kan give til din kvinde.

Vi kvinder kan aldrig få for mange accessories
Hvis du ikke er så meget for at give spaophold i gave, kan du altid vælge at finde noget smart tøj og nogle moderne accessories. Vi kvinder elsker små nipsting vi kan pynte os selv med. Det værende alt fra smarte øreringe til store bælter, der kan fuldende vores outfit.

Et godt sted at finde lækre accessories er hos Magasin. De har et kæmpe udvalg af alt fra halskæder til tørklæder. Hvis du som mand er meget i tvivl om, hvad du skal vælge kan du altid ty til den sikre løsning og give et gavekort. Det bliver vi også glade for!

Du går heller ikke helt galt i byen ved at give os smykker
En af de mest klassiske gaveideer nogensinde er selvfølgelig smykker – og den lever stadig i bedste velgående. Vejen til en kvindes hjerte går uden tvivl via smykker og lignende.

Derfor kan du snildt tage en tur til guldsmeden og finde et smukt smykke til din kvinde. Det kan for eksempel være en flot halskæde eller et smukt armbånd.