superliga-logo-blackDen politiske ballade der har været i Egypten har betydet, at landets fodboldliga ikke har været i gang siden slutningen af august og frem til slutningen af december.

Det har været en dyr omgang for klubberne, og derfor vil flere af dem nu sælge ud af deres spillere for at få penge i kassen.

Zamalek, der er en af de store klubber, og blandt andet har vundet det afrikanske svar på Champions League fem gange, er blandt dem, der er hårdest ramt.

Derfor har de da også ophævet kontrakten med holdets store profil Shikabala, og der kan være flere spillere på vej ud af klubben.

Den 25-årige Hazem Emam, der spiller på det egyptiske landshold, kan også være på vej væk. Han spiller normalt højre back eller højre kant, og han kan muligvis ende i den danske Superliga.

– Hazem vil kun kunne blive aktuel i to-tre danske klubber, men der bliver vist en seriøs interesse fra både ind- og udland. Han kunne godt ende som Superligaspiller inden vinduet lukker, siger Andreas Magaard Nielsen, der er spillerens danske agent.

Emam har indtil videre spillet fem landskampe for Egypten, og han har stadig kontrakt med Zamalek, der dog skulle være klar til at slippe ham for et lille beløb.

Hvilke klubber der kan være i spil, er svært at svare på, men OB siger farvel til deres højre back Espen Ruud senest til sommer, og det kunne muligvis være en mulighed for ham i Superligaen.

Klubber som FC Midtjylland og AaB, der kan se ham som en billig forstærkning, kunne sikkert også være en mulighed for egypteren.

Den danske Superliga går i gang igen i slutningen af februar, og hvis du holder øje på bet365, vil du kunne følge med i oddsene på de kampe.

Du kan også være interesseret i

Kom godt og trygt igennem boligkøbet

Dette indhold er sponsoreret  Står du/I over for et boligkøb, er der…

Få en realistisk vurdering af din bolig med en lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret Har du fået øje på din drømmebolig? Så…

Sådan vælger du det rigtige tag til din bolig

Dette indhold er sponsoreret Det er ikke altid lige nemt at finde…