Christian_Bols_BeautyDer er delte meninger om, hvorvidt Aalborg har førstepladsen i flest værtshuse pr. indbygger, men mere eller mindre tvivlsomme statistikker hævder, at Aalborg er den by med flest tatovører og solarier målt pr. indbygger.

Tekst: Christian Bols, stand-up komiker, christianbols.dk

 

Hvad betyder det egentlig at være den bedste by til at have mange af den slags ”wellness”-butikker, og hvilket ansvar følger med sådan en titel? I denne forbindelse, er man nødt til at stille sig selv nogle spørgsmål:

”Vil aalborgenserne gerne gøre mere ud af sig selv, end andre”? Eller…

”Er det fordi, aalborggenserne lider af så lavt selvværd, at vi konstant er nødt til at ”pynte” lidt ekstra på sandhedens grimme fjæs”?

Lad os kigge på det:

Kig mod solen, skatter

Det er da fedt nok at have så mange solarier, at der er nok til alle og det er da også flot, at have en ”sund” kulør. Men KUK-KUUUK!…Når din hud begynder at blive orange, eller begynder at få grå toner i det brune og ellers ligner en lædersofa, ja så er det som om, der er noget, der fraviger normalbilledet. Det er mit indtryk, at de mennesker, der er lidt for grillede pga. daglige besøg i solcentarrr også tænker: ”Brun hud….det er ikke nok…jeg skal da lige plukke mine øjenbryn, så de ligner Nike-symbolet ”Swoosh”, men bare tyndere…Men hov, hvad var det? Mit hår er da slet ikke kulsort nok, men først skal det i klorin og derefter tjære”!

Stop nu mens legen er god. Desuden viser undersøgelser, at danske piger har (og hold nu godt fast) VERDENSREKORD i flest tilfælde af modermærkekræft som følge af overdrevet solarieforbrug!

Hey, Aalborgs piger….vi kan godt lide jer, når i har gjort jeg klar til at gå i byen, men vi elsker jer faktisk selvom i er lidt blege, mangler en tatovering eller jeres extensions er smeltet i glattejernet.

Kræftfremkaldende farve i tatoveringer!

Perfekt… Lad os da tale mere om cancer.

Regeringen har flere gange talt om at forbyde tatoveringer pga. skadelige kemikalier i farverne. Det gør mig så skide nervøs, for hvis jeg havde råd til det, ville jeg tatoveres på hele min krop, seriølle mand, det ville jeg. Men kræftfremkaldende farve…skudt direkte ind i mine lymfeknuder…så meget overskud har jeg heller ikke.

Så vidt jeg er orienteret, har man imidlertid ikke fundet nogen egentlig dokumentation for, at de farver, der bruges af danske, professionelle tatovører har direkte forbindelse til kræft. Derimod kan historien om det farlige i tatoveringer, have sit udspring i, at en eller anden gokke-lok-hjemmetatovør, havde købt noget vægmaling i Kina og blandet det med opløsningsmiddel og så ellers bare glemt alt om at bruge en steril nål. Man kunne sagtens forestille sig, at det kunne give en del gener i huden, muskler og knogler, således ens lemmer til sidst falder af. Måske hænger historien sådan sammen.

Jeg har forresten fået fortalt, at den røde farve man bruger til tatoveringer, er den samme, som man bruger i røde pølser. Og de er da ikke blevet forbudt.

Hvis det virkelig er tilfældet, at man kan få kræft af at blive tatoveret, så vil alle de kriminelle og de fleste rockmusikere og sportsstjerner i hele verden være døde om få år. Rimelig kedelig hverdag derefter. Men det der i virkeligheden er nederen er, at Aalborg mister fem årgange af kvinder med røvgevir.

Stakkels Rudolf

Apropos gevirer…. så var jeg i det der zoo forleden dag. Der har de rensdyr. Uuuhhh rensdyr i zoologisk have, så tænker man….hvor eksotisk og mystisk. Nok ikke. Men et lidt mærkeligt dyr, det er det. Særligt hannen med dens gevir. Ja hunnerne har da også fået lov til at gå med gevir, så her har feminismen da lige sejret igen. Rensdyrhunnerne skulle efter sigende, under en pressemeddelelse være gået med til, at deres gevir kunne have en lidt mere fesen størrelse, for at hannerne ikke skulle tabe ansigt udadtil.

Tænk at være et rensdyr. Det er da den vildeste, dårlige hårdag nogensinde. Forestil jer en morgen, når man vågner, og der pludselig er vokset en knagerække ud gennem kraniet. – ”allright, hvad skete der lige der? Woooow for nogle tømmermænd, jeg bliver vist hjemme i dag”. Og når man får taget sig sammen og skal med bussen af sted på arbejde, siger chaufføren: ”Neej du kan ikke komme ind i bussen med den der store, fjollede hat”.

I weekenden får hannen inviteret en lækker rensdyrbabe med i biografen….og får forsigtigt listet…øhm…. kloven…op på hendes skulder. Når han skal til at kysse hende, bliver han nødt til at vende både hovedet inklusiv geviret… og rydder i den forbindelse de to forreste rækker, flænser lærredet, ridser væggen og prikker øjet ud på billetdamen. En dårlig date? Ikke set med rensdyrøjne, for er der noget, der tænder kvinder, så er det, når mændene gør noget for at få dem… og det elsker hunrensdyr.

Kunne det egentlig ikke være mega fedt, hvis rensdyr havde det ligesom firben? Så falder geviret af, hvis de bliver bange… ”BØH”! Så kan de glemme alt om at imponere damerne.

Rensdyrhannen taber faktisk sit gevir umiddelbart efter brunstperioden. Akkurat som os mennesker. Når vi skal i byen, tager vi pænt tøj på, dufter dejligt og får bobbet vores hår for at finde den udkårne, og næste morgen….knap så flot.

Mærkeligt at gevir og gevær minder så meget om hinanden. Vi ved jo godt, hvem der vinder i en direkte konfrontation, men de kommer alligevel begge to til at hænge ved siden af hinanden på væggen over kaminen. Den her reference skal man nok ikke nævne i nærheden af en pige med røvgevir, der har en kriminel kæreste.

Det bedste rensdyr ved er at spise rensdyrlav. Det er egentlig ret heldigt, at der findes rensdyrlav til rensdyr ellers ville det se sløjt ud for de kære kræ, ligesom det ville være skæbnesvangert for ænderne uden andemad, for køerne uden øhm…kogræs, menneskerne uden menneskemad og de poletbrankede uden et solcenter.

Kosmetiske operationer

En anden type wellnessbutik, der skyder op flere steder, er dem, der tilbyder kosmetiske operationer eller Botoxbehandlinger. Min far fik foretaget en kosmetisk operation, fordi hans øjne var begyndt at hænge så meget, at der var soveposer under dem. Han lignede nærmest en bulldog, der sad fast med hovedet i en elevatordør. Så fik han strammet sine øjne og huden omkring dem så meget op, at han nu ser konstant forbavset ud. Det er virkelig skræmmende og mine børn er skide bange for ham nu. Så vi skræmmer dem ikke længere med bøhmanden, næh nu kommer ”Botoooox-bedstefar”.

Botox er et af verdens giftigste stoffer, men på trods af det, er det meget udbredt til kosmetiske formål. Botox er samtidig kendt under navnet pølsegift. Tankevækkende at de pølser hele tiden sniger sig ind, når der er tale om gift og død.

Uh…i min research til klummen, skrev jeg i Google søgefeltet: ”Aalborgpiger” og sjovt nok var tre af de første hits noget, der rimer på ”ungmor.dk”. Hvad er nu det for tendenser? Skal Aalborg til at være den by med flest unge mødre pr. indbygger? Whatever… så længe det er en førstepræmie, så føj den til statistikken. Jeg er stolt af Aalborg.

Konklusionen må være, at alt det vi har mest af i Aalborg, åbenbart slår dig ihjel! Men jeg elsker tatovørerne, jeg elsker zoo og jeg elsker solcentrene uanset, hvor meget man bruger dem og hvilken grund man har til det. For når man ser dem, så ved man, at man er kommet hjem.

Du kan også være interesseret i

4 ud af 10 har talt med børn om brand

”Hvad skal vi gøre, hvis huset brænder?” Selv om emnet nok ikke…

Flere og flere danskere får øjenskader grundet uv-stråling

Øjnene er ligesom huden ekstremt udsatte for solens farlige stråler. Solbriller af…

De fleste forældre tager ansvar for deres teenageres alkoholforbrug – gør du?

Har du teenagebørn derhjemme eller er dine børn snart ved at runde…

Din viden om modermærkekræft har betydning for din risiko for solskoldninger

Selvom der ikke er udsigter for høj solskinsvejr her i December, så…

Du skal passe godt på din hud – det er dit største organ

Publiceret: 29.11.2021 Så er ferien for de flestes vedkommende slut for denne…