Hvad laver du nu?
Jeg er så småt ved at gå i gang med at skrive på et nyt one man show. Det kommer til at hedde “X II” og markerer ti-års jubilæum for min første DVD, “Hartmann X.”

Hvad er det vigtigste der er sket i dit liv, siden du var med i Appetize?
Det er svært at sætte fingeren på noget specifikt – 42 års livserfaring har lært mig, at det ofte er de små, tilsyneladende ubetydelige, detaljer, der viser sig at have størst signifikans på længere sigt.

Kan du beskrive hvilke reaktioner du fik på artiklen dengang?
Folk var overvældede, både over artiklens omfang og ærlighed, men også – og måske mest – over billederne. Det var rart med en dygtig fotograf, der gik efter flotte billeder, fremfor de “sjove” billeder, man ofte bliver bedt om at stille op til som komiker. Der var sågar, på baggrund af billederne i Appetize, to tøjfirmaer, der tilbød mig at stå model til deres varer. Det grinede jeg lidt af.

Hvordan er din tilknytning til Aalborg i dag?
Den samme som dengang – min kæreste bor der.

Hvad er dit bedste minde i forbindelse med Aalborg?
“Science Faction” på Skråen – Aalborgenserne er fortsat mit favoritpublikum,

Hvad er dit yndlingssted i Aalborg?
Restaurant Thai Garden. God mad og FANTASTISK betjening.
Hvis du skulle vise en gæst fra udlandet rundt i Nordjylland, hvad ville du så vise frem?
Jeg elsker udsigten fra Limfjordsbroen – det ville nok være det første.

Hvad synes du Aalborg mangler?
Flere brunch-steder (omend jeg er ret glad for Café Friends) en Domino’s Pizza og hyppigere bustransport til lufthavnen.

Hvad er det bedste ved Aalborg efter din mening?
Landsbystemning med storbyfaciliteter.

Hvad betyder Aalborg for dig?
Det vil altid være et “Home-away-from home” – ét af de steder, man føler sig hjemme, selvom man bor 415 km. væk.