Hvad laver du nu?
Sanger og sangskriver i jazzband i eget navn.. Studievært på DR1 programmet “Lotto” . og læser kunsthistorie på Århus Universitet.

Hvad er det vigtigste der er sket i dit liv, siden du var med i Appetize?
Optaget på Århus Universitet – og modet til at “turde, ville og gøre” musikken, verden og livet i al almindelighed.

Kan du beskrive hvilke reaktioner du fik på artiklen dengang?
Positive

Hvordan er din tilknytning til Aalborg i dag?
Min mor bor stadig i Aalborg, så jeg kommer jævnligt “hjem”.

Hvad er dit bedste minde i forbindelse med Aalborg?
Min gymnasietid på “Katte” (Aalborg katedralskole), hvor min årgang var den første der udklækkede fra den dengang nye forsøgsgren “Billedfagliggren”, hvor vi havde kunst og kunsthistorie som hovedfag.

Hvad er dit yndlingssted i Aalborg?
Aalborg Kunstmuseum

Hvis du skulle vise en gæst fra udlandet rundt i Nordjylland, hvad ville du så vise frem?
– Aalborg Kunstmuseum, hvor jeg har tilbragt mange timer i gymnasietiden. Desuden ligger det smukt og bygningen i sig selv er spændende.. . – Svinkløv Badehotel: så smukt beliggende, så smukt et sted – romantisk, charmerende og har et fantastisk køkken.. . – Naturen i og omkring Jammerbugten, der er et samsurium af hele DK’s natur – fra bøgeskov, til hede og granskov og så naturligvis vesterhavets brusende bølge.. . Duus Vinkælder: var et af stamstederne i gymnasiet. Mange muntre timer er tilbragt her.

Hvad er det bedste ved Aalborg efter din mening?
Da jeg boede i Aalborg, syntes jeg byen rummede en god kulturel bredde, dens størrelse taget i betragtning. Hvordan det er i dag, ved jeg ikke

Hvad betyder Aalborg for dig?
Min mor.