APPETIZE nr. 21
Anne Baastrup
APPETIZE nr. 21
Anne Baastrup

Hvad laver du nu?
Jeg sidder stadig i Folketinget for SF, nu som transportordfører. Siden sidst er SF kommet i regering, og det er en helt anden arbejdsfacon end at være oppositionsparti. Der er rigtig, rigtig mange møder.

Hvad er det vigtigste der er sket i dit liv, siden du var med i Appetize?
Jeg har fået fem børnebørn. Den ældste er otte, og den yngste er træt. Ja, det er gået stærkt, pludselig så tog de fat. Det er sjovt at blive farmor. Mormor er jeg ikke blevet, hun har ikke leveret endnu.

Hvordan er din tilknytning til Aalborg i dag?
Min mor er død, men jeg har to brødre i byen. Det er ikke så tit jeg kommer i byen mere. Men jeg har det stadig sådan, at jeg kommer hjem, når jeg kommer til Aalborg. Det går kun et splitsekund fra jeg har sat mig i taxaen og snakker med chaufføren, så snakker jeg aalborgensisk. Det er egentlig lidt underligt.

Hvad er dit bedste minde i forbindelse med Aalborg?
Jeg boede i nærheden af havnen, og det at gå ned og cykle rundt på havnen, det var bare hyggeligt. Der var jo en masse aktivitet på havnen dengang.

Hvad synes du Aalborg mangler?
Har svært ved at se, hvad der mangler i Aalborg, efter der er blevet mulighed for at bade i havnen. Jo, det er en mangel at Karolinelund er lukket. Der kunne godt være flere oplevelser for børn og børnefamilier, når man er i sommerhus og det regner.

Hvad er det bedste ved Aalborg efter din mening?
Nordkraft er blevet et fantastisk sted. Da jeg var barn var det bare et elektricitetsværk. Det er sjovt som området har udviklet sig. Det er smukt, der er mange forskellige oplevelser … og så har jeg udsigt til mit barndomshjem.