APPETIZE nr. 43
Troels Malling
APPETIZE nr. 43
Troels Malling

Hvad laver du nu?
Jeg spiller Græsted Revy indtil september, og så skal jeg lave noget fjernsyn, der skal sendes i december. Jeg kan ikke sige hvad det er! Selv om det allerede er ude, for jeg var jo begyndt at fortælle om det, men så fik jeg at vide, at det ville være rart, hvis vi lige holdt kortene. Så jeg siger ikke noget. Det er en slags julekalender.

Hvad er det vigtigste der er sket i dit liv, siden du var med i Appetize?
Jeg er blevet fyrre. Så nu venter jeg bare på, at 40 års-krisen dukker op ad disen. Det kan også være det er en permanent krise, som jeg hele tiden har været i, eller om der kommer noget som er endnu værre?

Kan du beskrive hvilke reaktioner du fik på artiklen dengang?
Jeg fik ikke særlig mange reaktioner. Det er nok fordi det var i Aalborg, men jeg bor i København. Jeg så magasinet ligge på cafeer da jeg var i Aalborg. Mange var begejstret for billederne, men sådan specielle reaktioner … næh.

Hvordan er din tilknytning til Aalborg i dag?
Jeg er i Aalborg et par gange om året med turneer, og ellers har jeg min svigerfamilie, som jeg besøger. Så jeg kommer da forbi.

Hvad er dit bedste minde i forbindelse med Aalborg?
Det er nok, at være på bistandshjælp i friluftsbadet i min pure ungdom … hahaha. Det var mellem at jeg sluttede på gymnasiet og inden jeg startede på min værnepligt. Man fik penge og skulle ikke lave noget som helst, det var helt utroligt. Hold da op, som vi blev solbrune den sommer.

Hvad er dit yndlingssted i Aalborg?
Mølleparken, hvor der er en fantastisk udsigt over landskabet. Man kan se på byen og landet omkring Aalborg.

Hvis du skulle vise en gæst fra udlandet rundt i Nordjylland, hvad ville du så vise frem?
Sæby og Hammer Bakker. Sæby er en smuk by, der er mindre gejlet end Skagen. Hammer Bakker har både bøgeskov og nåleskov, og det er bare et dejligt sted.

Hvad synes du Aalborg mangler?
Noget liv søndag eftermiddag og lørdag efter 3. Bispensgade er jo fuldstændig lukket, og det virker lidt westernagtig. Sådan med en heksebusk, der flagrer af sted. Alle provinsbyer lider under, at det bliver meget lukket, når butikkerne lukker. Jeg ved ikke hvad, der skulle være der. Der er heller ikke noget Tivoli mere. Men det savner jeg nu heller ikke.

Hvad er det bedste ved Aalborg efter din mening?
Menneskerne. Der er bare så mange sjove og inspirerende mennesker i Aalborg. De er til stor inspiration for mig.

Hvad betyder Aalborg for dig?
Aalborg er mit udgangspunkt, sådan ser jeg på det. Altså egentlig kommer jeg Vestbjerg, men alligevel. Det er der jeg kommer fra, og det kan være svært at vurdere hvad det betyder, men mon ikke det har formet mig. På en eller anden måde.