APPETIZE nr. 33
Gun-Britt Zeller
APPETIZE nr. 33
Gun-Britt Zeller

Hvad laver du nu?
Jeg har rigtig mange spændende projekter for tiden. Jeg har et samarbejde med REVLON professionel, hvor jeg har lavet deres nye farvekampagne som bliver lanceret her til september. Udover det har jeg lige lanceret en ny serie af fladjern, føntørrer og krøllejern samt en helt ny produktserie. Og så har vi som altid fuldt tryk på i salonen.

Hvad er det vigtigste der er sket i dit liv, siden du var med i Appetize?
Der er sket meget og jeg har blandt andet haft rigtig travlt med at lave shows i udlandet. Her i sommer har jeg været i Mexico og lave et stort show. Jeg havde aldrig været i Mexico før og det var en kæmpe oplevelse, så jeg ser frem til mange flere af den slags oplevelser.

Kan du beskrive hvilke reaktioner du fik på artiklen dengang?
Jeg fik rigtig mange positive reaktioner, og jeg håber også at artiklen gav folk et godt indblik.

Hvordan er din tilknytning til Aalborg i dag?
Jeg er faktisk rigtig ofte i Aalborg både med arbejde og familie, og det er altid hyggeligt at komme tilbage.

Hvad er dit bedste minde i forbindelse med Aalborg?
Da jeg var ung og boede i Aalborg, gik vi på jazzclub i Jomfru Ane Gade, det var gode tider.

Hvad er dit yndlingssted i Aalborg?
DUUS vinkælder var ligesom der vi altid mødtes i 60’erne, og spiste stegte pølser og stjerneskud. Der har jeg mange sjove minder fra.

Hvis du skulle vise en gæst fra udlandet rundt i Nordjylland, hvad ville du så vise frem?
Jeg ville starte med at tage ud til Lille Vildmose centret syd for Mou for at se på rovfugle og natur, derefter ville jeg tage en tur forbi UTZON centret og KUNSTEN, og jeg ville afslutte med en middag på MORTENS KRO – der har jeg endnu ikke spist, så det skal prøves.

Hvad synes du Aalborg mangler?
Jeg ved ikke om jeg synes at der mangler noget, men arkitekturen spiller en stor rolle i byen, og jeg tror det er vigtigt at de grønne områder følger med det nye som bliver skabt.

Hvad er det bedste ved Aalborg efter din mening?
Aalborg er en stor del af min ungdom og en grundsten til den jeg er i dag.