Den 19. september offentliggjorde Sia hendes nyeste musikvideo til sangen ”Rainbow” fra den kommende film, MY LITTLE PONY FILMEN og det danske succesband Lukas Graham har også en sang med i filmen!

Den australske sanger og sangskriver fortsætter det succesfulde samarbejde med det unge dansefænomen, Maddie Ziegler, der tidligere har medvirket i Sias videoer til ”Chandelier” og ”Elastic Heart”. Musikvideoerne, der har opnået utrolig stor succes har begge haft Maddie Zieglers moderne dans i centrum.

Sangen ”Rainbow” er en del af soundtracket til den første biograffilm om de farverige ponyer, MY LITTLE PONY FILMEN, der får dansk premiere d. 5. oktober. Sia lægger stemme til ponyen Songbird Serenade, der er blevet skabt til hende, og som derfor har Sias karakteristiske blonde og sorte pagehår.

Danske Lukas Graham har ligeledes sangen ”Off to See the World” med i filmen, men forsanger Lukas Forchhammer har – desværre – ikke nogen rolle i filmen som musikalsk pony.

MY LITTLE PONY FILMEN får premiere d. 5. oktober 2017 og kan opleves i efterårsferien i biografer over hele landet.

Synopsis:

Da den onde Stormkonge og hans håndlangere truer med at stjæle al magien i Ponyville, må de seks ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity kaste sig ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Et eventyr, der byder på masser af nye venner, men også udfordringer, som kun mod, magi og venskab kan løse. My Little Pony Filmen bringer for første gang ponyerne “Mane 6” til live på det store lærred i en skøn familiefilm om det magiske i venskab.

De danske stemmer leveres af bl.a. Julie Steincke, Maria Lucia, Mascha Vang og Casper Philipson.

Comments are closed.